- Konu Yazar
- #2,481
güzelmiş. 100 cc yle türkiye yi turlarsın sen fatih.
evet az yakıt çok yol hem bozulsa allah korusun krank kırma dışında yapması kolay yolda kalmassın kolay kolay
güzelmiş. 100 cc yle türkiye yi turlarsın sen fatih.
Vayy be bizim Fatihede bak sen hele :sunny: sen neymişsin be Fatih :cherry:mutlu abi iyi yapmışsın korkunun üzerine gitmezsen hiç bir zaman o yapmak istemediğin şeyi yapamassın ben zamanında otobüsle markete girdim onu yaptıktan sonra araba sürmeyi bıraksaydım şimdi hiç bir araç süremez ehliyetimi alamazdım
Vayy be bizim Fatihede bak sen hele :sunny: sen neymişsin be Fatih :cherry:
şu benzin yedeğe düşmedi. 390 km oldu daha. Bi en az 500 km yapmasını beklerim. Artçılı ve şehir içi.
fatih okutmuş, hem az yakıyo hemde çok kaçıyo :santa:
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:29 ----------
410 km. Ha gayret. Düştü, düşecek yedeğe :sunny: 135 cc 2005 le aynı yakıyo galiba bu salcano. Hatta 2005 daha az yakıyo. 12.5 litre depo, 10 litre normal veya tam dolmuyor 9.5 litre benzinle max limitlerde artçılı 380 km. Bu 17 litre hadi diyelim 12 litre normal, 3 litre yedek, 2 litrede geri kalan üstteki boşluk. Eğerki 450 km yi geçmezse titana daha çok binecem. Hem hızlı, hemde güçlü. Bakalım benim elimde ne olacak salcanonun yakıt değerleri?
fatih sen ne anlarsın len benzin hesaplamaktan? :santa:
uğur arkadaşım sıfır bulamazsan bile 2 ci el temiz bulabilirsen alabilirsin. Bak ben aldım.
Fat280 taktığın iridyum buji kaç km deydi? Bujide ne tırnak kalmış nede kömür? Yedek yeni ngk varmış yeni buji onu taktım. Ben titana sıfır iridyum takmıştım 30 liraya. Senin buji tırt çıktı. Eksoz tevekkeli patır kütür patlıyodu gaz kesince. Şimdi düzeldi.