salcano tavsiyesi konusunda
Evet istiyorumki herkes daha ucuza sorunsuz motosiklet sahıbısı olsun Meriç :cat: ama Fatihi hiç bir zaman geçemem çünkü banada bu motürü o tavsiye etti :rendeer:
fıkırlerıne saygılıyım eyvallah ama altan ala ala alcak yer kalmadı yawww
yav abi ne kapışması yav? Gel gezelim dedik. Ama kaşınıyosan kapışırızl: apaçi damarımı tutturma :queen:
o motor 140 ları rahat devirirdi. Düzde 120 leri. Motoru biraz bakım istiyo. Fatih askere ne zaman gidiyosun?
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim Mutlu kardeş...ben bu motoru bılmeden gormeden neye benzedıgını bıle dusunmeden arkadasım telefonda hıc dusunme gıt al dedıgı ıcın aldım.bunca zamandır tık dese ya.guncel km 8920km.28 nısan 2012 de aldım.yag ına dıkkat ederım 1200 kmde degıstırırım kım ne derse desın.10-40 castrol tam sentetık kullanıyorum.motorum şıkır şıkır.ıstedıgın mesafeye gıderım .tecrube olarak bodruma gıttım.bızım burdan tam 680 km.bu yolculugun 300 km durmaksızın kalan kısmı 2 mola ıle gıttım.mola verme sebebım kendı ıhtıyaclarımdan dolayıydı.wc,yemek gıbı.6 bucuk saatte vardım bodruma.tavsıyem gıt al.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------
lastıklerını banada soyledıler.ben aldıgım bayıde dublex yaptırdım 70 tl fark odeyerek ve motor koruma demırı taktırıp oyle teslım aldım motoru.benım bı ustam var burda on dısk otuyo dıye gıttım tavsıyesı 1.vıtese tak on frenı cek gazabas dedı.cok tozlu yollara gırınce ses artıyodu.ben bıkackez dedıgını yaptım sesı kestı.
Cevap için teşekkürler.Benim tubeles lastik isteme sebebim zaten şamrelliyle yolda kalmamak için sağlıcakla.Adil abi ben sıfır aldım motoru 6500 km falan oldu.Şuana kadar sadece lastiklerini değiştirdim.Bence tek değişmesi gereken şey lastik.Tabi orjinal lastiklerde kullanılmayacak kadar kötü değil.Yağışlı havada yol tutuşu kötü oluyor.Birde orjinalleri iç lastikli olduğundan uzun yolda patlaması durumunda sıkıntı yaşatabilir.
nasip oloursa aralık başında abi bu ayın sonuna kadar muayene olmam gerek
Bir arkadaş MCX ile 50 km anca gidebildiğini sonra totosunun uyuştuğunu söyledi, artçı için daha fena. Salcano daha rahat, yüzlerce km molasız gidiyor arkadaşlar :cat: Aynı kıyasa ben de düşmüştüm fakat Wolf ağır bastı, nasip olursa şubat gibi bir tane sıfır alacağım bendeBana cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.Bu Salcanoda ortalama hız nedir, MCX ile kıyaslarsak hangisi veya salcano 0 alma 2.el şu motoru al diyeceğiniz bir motor varmı sağlıcakla...
ooo Fatih coşmuş bi kere :queen:artık bende salcano yok o yüzden tavsiye etmiyorum artık titancıyım titan alın hayata atılın titan candır![]()
![]()
meriç sanada hayırlı yolculuklar hayırlı bayramlar şimdiden
arık bende salcano yok abi ve askere gideceğim nasip olursa aralıkta o yüzden ben yokken geçersin beni motor olmayıncada millete tavsiye de etmiyorum sen geç beni deye![]()
![]()
mutlu abi boş ver bunları al sen bi cbf150 hayatın tadına bak hayatını yaşa :queen:
adem abi titanı satmazsam bir ayar çekecem motora bak siz o zaman görün kapışmayı hepinizi geçeceğim kimse bana kafa tutamıyacak
yaşasın apaçhe gençliği :queen: :queen: :queen:
Ortalama hızı 80-100 km/h dir en az yaktığı en en keyif verdiği hızı tek kişi 600-6500 devir 80-85 km/ h arası hızlarıdır. Aradğınız sorunsuzluk ve konforsa Salcano,güç ise MCX SIFIR SALCANO YA İKİNCİ EL HİÇ Bİ MOTORU DEĞİŞMEM benim şahsi fikrimdir :bounce: sıfır almayıp temiz ikinci elinide alabilirsiniz :cat:Bana cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.Bu Salcanoda ortalama hız nedir, MCX ile kıyaslarsak hangisi veya salcano 0 alma 2.el şu motoru al diyeceğiniz bir motor varmı sağlıcakla...

gezgın kardeş duzde 110 gördum ben gecende daha fazasınıda görursun yolun durumuna göre tabı kılo da bundaq etken ben 95 kıloyum 60/70 kılo olan bırı 120 rahat görur duz yolda ama rampada duşuyor ybr gıbı duzde banamısın demez konforda ışını görur ... ybr ye o kadar para vermem dıyenlerın motoru bence sele cıngırlık gıbı sarsmıyor adamı
2.5 yıldır 150-155 cc diye bindiğim titan 130-135 cc civarı çıkmışr: fatih silindiri sökmüş. Taş çatlasa 135 cc diyor. Vay anasını keklendik :santa: