Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ahmet abi amg mersedesler vardır. Motoru güçlüdür. 4 bin, 5 bin cc gibi. Standart modellerden güçlüdür. Benim kartaldada amg motör var. :sunny:

fatih paşam kapım hep açıktır sana :cat:
Adem bak titanınla övünüyordun F54 taa Sakaryadan geldi gazını aldı gitti :) şimdi birde ben Serçedesle A.M.G kartalını geçersem o zaman hakkaten A.M.G kartalın dersin bu sefer onuda satarsın :queen: en iyisi boşver aga kapışmayam biz senle :p

Arkadaşlar yarın memlekete gideceğim.Ufaktan bir hazırlık yaptım.Allahın izini ile sabaha karşı 6-7 gibi yola çıkacağım.Trafik yoğunlaşmadan memlekete varmış olayim diyorum.Cümleten iyi geceler Hayırlı bayramlar diliyorum.
Hayırlı yolculuklar Meriç Allah kaza bela vermesin selametle varasın inş.:rendeer:

salcano cıkarsa ya daha buyuk cc lı bı motor
Ben cc imden memnunum aga Allah benzine zam vermesin :queen:

ya ahmet abı sız ne ayaksınız bu aksam adem bı taraftan sen bı taraftan bastırıyosunuz mazallah fıkırde beyan etmıcez bu duruma tayyıpe soyleyeyımde gondersın korumalarını egeye akdenıze bu nedır babacım ya

Gelsin aga bizim Allahtan başka kimseden korkumuz yok :bounce: Tabiki fikrini beyan edebilirsin Mutlu aynen benim gibi :) benim sadece kendi fikirlerim bunlar :cat:

ahmet abi seni biradere havale etçem. 180 ne dayıyo o ibreyi. Ben basamam okadar. Kartal sonuçta. Uçmaya hevesli. :santa:
salcano bu modeli ybr fabrikasına yaptırmış. Daha büyük cc yi aynı kalitede yaptıracağını sanmam. Salconun en iyi motoru şuan bu.

ahmet abi seni biradere havale etçem. 180 ne dayıyo o ibreyi. Ben basamam okadar. Kartal sonuçta. Uçmaya hevesli. :santa:
salcano bu modeli ybr fabrikasına yaptırmış. Daha büyük cc yi aynı kalitede yaptıracağını sanmam. Salconun en iyi motoru şuan bu.
Beni kimseye havale etme Adem biraderinde gelse zor o iş bizde takosana dayıyoz ibreyi ordanda km/h ya gelip tekrar 10 a geliyo :queen: bu seferde kartalı satıp 2.0 16 valf bi şeyler almandan korkuyorum dostum :queen:

yok abi arabayla kapışmam :) araba zevkim değil. Motörnen belkim :) gelde motorlarla gezelim. Arabayla gelirim dersen bende 2 ad motor var zaten. Birer tane paylaşır gezeriz.

:queen: noldi:silent: serçedes ürküttümiii :queen: Ulen Adem ne apachi adamsın bi gelebiliriz dedik işi gene kapışmaya soktun :) bi şey değil benide kendine uyduruyon bu yaştan sonra tövbee tövbee :cherry:
Şaka bi yana yarın belli olacak bizim iş gelicek olursam sana haber ederim gelmicek kalıcak olursam F54 e ve Mutluya haber ederim kardeşim:rendeer:

yav abi ne kapışması yav? Gel gezelim dedik. Ama kaşınıyosan kapışırız :pl: apaçi damarımı tutturma :queen:

abi tokatlarım derken lafın gelişiydi :) ben f54 fatihi bile tokatladım :queen:

abı hafiften yağmur yağıyor. Uyku zamanı. Ben kaçar. Arada girer bakarım gene mt ye. Uyuyamazsam falan. İyi geceler :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar