Adem bak titanınla övünüyordun F54 taa Sakaryadan geldi gazını aldı gittiahmet abi amg mersedesler vardır. Motoru güçlüdür. 4 bin, 5 bin cc gibi. Standart modellerden güçlüdür. Benim kartaldada amg motör var. :sunny:
fatih paşam kapım hep açıktır sana :cat:
Hayırlı yolculuklar Meriç Allah kaza bela vermesin selametle varasın inş.:rendeer:Arkadaşlar yarın memlekete gideceğim.Ufaktan bir hazırlık yaptım.Allahın izini ile sabaha karşı 6-7 gibi yola çıkacağım.Trafik yoğunlaşmadan memlekete varmış olayim diyorum.Cümleten iyi geceler Hayırlı bayramlar diliyorum.
Ben cc imden memnunum aga Allah benzine zam vermesin :queen:salcano cıkarsa ya daha buyuk cc lı bı motor
Beni kimseye havale etme Adem biraderinde gelse zor o iş bizde takosana dayıyoz ibreyi ordanda km/h ya gelip tekrar 10 a geliyo :queen: bu seferde kartalı satıp 2.0 16 valf bi şeyler almandan korkuyorum dostum :queen:ahmet abi seni biradere havale etçem. 180 ne dayıyo o ibreyi. Ben basamam okadar. Kartal sonuçta. Uçmaya hevesli. :santa:
salcano bu modeli ybr fabrikasına yaptırmış. Daha büyük cc yi aynı kalitede yaptıracağını sanmam. Salconun en iyi motoru şuan bu.

kaç gel abii. Muhabet eder, yolda seni tokatlarım :queen:
Yuhh yani Allah kuru iftiradan saklasın kim kaşınıyo sence :silent::queen:yav abi ne kapışması yav? Gel gezelim dedik. Ama kaşınıyosan kapışırızl: apaçi damarımı tutturma :queen: