Herkese selamlar,forumda yeniyim net'ten araştırdım Salcano iyi gözüküyor motorla ilgili sorularım olacak net'te okuduklarım
1-Benzin musluğu sızıntı yaptığı
2-Arka fren balatası tutmadığı
3-Far ampülü sürekli patlattığı
4-Ön disk ses yaptığı
Bunlar her kullanıcıda varmı tek tük mü çıkıyor,bir'de lastikleri tubeles,le değişsek uyumlumu problem çıkarmı değişen varmı şimdiden cevaplar için teşekkürler.
gecmış olsun neysekı tıtanı calmamışlar begenmedıler heraldeonu yapanlarında ta.........
ah ah. nerde piyasa o.ç kaynıyor gunduzleri efendi gibi görünen insanlar geceleri şekil degiştiriyorlar. insanların anlında yazmıyorkı ne oldukları anlayasın... nasıl bır önlem alacaksın pekı...
bızım kasaba kucuk yer bızım burda bıle oluyor o dedıklerınden en ıyısı kapalı bır garaj olması motorsıklet ıcın adamlar bır ıkı dakıkada motoru kamyonete yukleyıp kacması an meselesı dedıl...
Fatih motoru çaldırma bak, daha benim üstüme. Geçmiş olsun.en fazla 1-2 litre benzin olsun.motoru sat ama çaldırma.dikkattatlı geçmiş olsun
bugün ademiden aldığım titanın benzin kortuömunu çıkarmışlar kopmuş tabi benzin çalmışlar la zaten içinde 5 lira civarı benzin vardı ona bile göz koymuşlar Allah hepsinin belasını versin sanayiye gitcez artık otobüsle flan bu işe bir önlem almam şart benim