Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hadi hayırlı uğurlu olsun her ikiniz içinde bir kardeşimden bir kardeşime geçti motor sevindirik oldum şimdi :rendeer: ee Adem artık yanına geldiğimde bi çipura yedirirsin de kutlarız yeni motürünü :p

sen yeterkim iste abi. Bak 2 fatıhıde misafir etçem.1 ni ettım, biride gelcek. Seni zaten kesinlikle bekliyorum. Salcanoları kapıştırız :queen: nasıl olsa alıştım artık geçilmeye :santa: fatihe ahtapot bile yedirdim. Sen yeterki gel. :rendeer:

Eyvallah Ademim seksenim çok sağolasın :cat: yolu motordan geçen herkezle bir gün bi yerde buluşuruz nede olsa :king: bende beklerim her daim başım tacısın :bounce:
Not: Alacağın motor Kütahya yollarına alışıktır zorluk çekmezsin yani :p

babamda koyu motorcudur. Motoru var, ehliyeti yok. Hero honda 100 sl sleek. Nekadar uzun adı var demi? Herdaim beklerim abi. Hanımıda getir istersen. Benim hanımla tanışır falan. Teker teker tanışacaz nasipse. Tsubasa, tatlıyıda beklerim.

tamam ademcim zaten yengenle gelirsek serçedesle geliriz senin kapışma hayallerin suya düşer yani :p

farketmez abi bende motur çok. Veririm birini sana, gene tokatlarım. :queen:

Apaçi Adem :p madem o kadar tokatlama meraklısıydın taaa Sakaryadan geldi adam tokatlasaydın ya :queen: neyse ben yatar yarın erken kalkmak lazım eyi geceler sana ve hepinize :king:

abi fatih motörünü cübbeli ahmet hocaya okutmuş :santa: :sunny: düzde geçememiş olabilirim. Rampalarda ve kalkışta herdaim 1 numarayım. Drag motorları gibi kalkıyo namussuz :sunny:

ulen badem abi sırf seni icin modenas gt 135 alcem vrrcem tokatı :) ama ben ahtapot falan yemem kızartma+sarmısaklı yogurt ve kola olsun :)

tamam menüyü ona göre ayarlarız. Modenas al gel. Ben yatar sabah oldu.

tamam fatih takılıyoruz beyaa. Gelirken orjinal ön dişliyide getir. Duruma göre onu takabilirim.

F54

abi fatih motörünü cübbeli ahmet hocaya okutmuþ :santa: :sunny: düzde geçememiþ olabilirim. Rampalarda ve kalkýþta herdaim 1 numarayým. Drag motorlarý gibi kalkýyo namussuz :sunny:
len adem senden hizli gidiyom az benzin yakiyorum daha da konusma istersen bak gelirim o cinli motorunu da gecerim

len adem senden hizli gidiyom az benzin yakiyorum daha da konusma istersen bak gelirim o cinli motorunu da gecerim

fatih abi ne demek istiyon şimdi çinli geçerim flan derken salcanoma laf mı ediyon sen bakayım :p

bu arada abi farı ne ettin taktın galiba aydınlatması nasıl oldu ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar