Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

abi parasını facede konuşuruz o dert değil anlaşırız inş. 3 aşya 5 yukarı benim motorun hiç bir derdi yok süspansiyonları beşik gibi yaylanıyor lastikleri yeni daha pirelli duraktion var dişli zincir dişli takımıda yeni sayılır motor aksamında Allah aşükür hiç bir sıkıntısı yok karbüratörü mikuni ybr karbüratörü 2004 modelin sahibindenede yazmıştım okuduysan sadece sol tarafa yattı motor o yüzden az depoda ezik var ama boyasında hiç birşey yok çektirme yapılıyormuş düzelir tamamen dediler ama ben uğraşmak istemedim arka sinyal yeri kırıldı ben cırtcıtla hallettim sana resimlerini atarım faceden dediğim yerlerin ok

tamam resimleri at. Depodaki ezik çokmu? Bi onuda çeksene.

tamam baktım fotolara. Depoyuda gördüm. Yanlız sinyal dipten kırılmış. Cırt cırt ne kadar dayanır. Japon tutmazmı acep?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------

arkadaşlar fatihin salcanoyu almayı düşünüyorum. Anlaşma yolundayız. Bikaç sorum var. Plaka değişmek mecburimi? Ruhsat ve sigorta değişecek. Başka işlem gerekirmi? Bana masrafı kaça patlar?

aratmaz. Çünkü titandan yoksun değilim. 1 tane daha var elimde datlı. Sağol. Ama genede özlerim. Nede olsa 10 yıl kahrımı çekti.

tamam baktım fotolara. Depoyuda gördüm. Yanlız sinyal dipten kırılmış. Cırt cırt ne kadar dayanır. Japon tutmazmı acep?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------

arkadaşlar fatihin salcanoyu almayı düşünüyorum. Anlaşma yolundayız. Bikaç sorum var. Plaka değişmek mecburimi? Ruhsat ve sigorta değişecek. Başka işlem gerekirmi? Bana masrafı kaça patlar?

abi bende plakayı değiştirmeyi düşünmüyorum sende değiştirme istersen sadece noter masrafı tutuyor başkada birşeyi yok sigortanı yaptırıp devam ediyon

noter, sigorta, ruhsat. Kaç lira tutarki?
Datlı anlaşıyoz işte 3 aşa 5 yukarı :)

yahu benzin göstergesi ile sinyal düğmesi de çalışmıyo. ben montajı iyi yapamadıklarındandır diyorum ama başka bi sorun dan kaynaklı olur mu acep ? sinyale basınca tık diye bi ses geliyo ama gerisi yok . bu arada forumdaki üyelerin en yaşlısı kim acaba ?
Avatarınız ilginç. Pardus'la ilginiz nedir acaba? (Belki en yaşlısı benimdir)

ihtiyar nick li bi abimiz var. Bide şaban usta var. Ama yaşlarını bilmıyorum. Benim yaş 32 :)

takas tukas ve fatihe yeterince para datlı. Bakalım. Hep EGELİM ahmet abinin yüzünden. Dün fena gazladı beni. :queen:

noter, sigorta, ruhsat. Kaç lira tutarki?
Datlı anlaşıyoz işte 3 aşa 5 yukarı :)
Adem ben alırken 86 notere verdim 70 sigortaya 155 tl ye geldi plaka istanbul değil di plaka da fark ediyor sigorta da istanbul plaka da sigorta 150 tl yi buluyor benim plaka sakarya 70 tl ye yaptırdım.

ben mayısta 49 tl ye yaptırmıştım sigortayı. Sagol. Plaka değiştirmeme gibi bi avantajım varsa degiştirmem. Öyle binerim.

ben mayısta 49 tl ye yaptırmıştım sigortayı. Sagol. Plaka değiştirmeme gibi bi avantajım varsa degiştirmem. Öyle binerim.

aynen plaka değiştirme bin öğle değiştirsen ekstra 100 tl gibi fazladan para ödersin bu dediğimde minimum

tamam fatih plakan bende :cat: gözüm gibi bakarım motoruna. Ne marka kaç numara yağ kullanıyosun ve kaç km de bir değiştiriyosun fatih?

tamam fatih plakan bende :cat: gözüm gibi bakarım motoruna. Ne marka kaç numara yağ kullanıyosun ve kaç km de bir değiştiriyosun fatih?

abi önceden bende senin gibi araba yağı kullandığım oldu değişik deneme babında ama sentetik bazlı kullandım 10/40 şuan üzerinde castrol 10/50 var ve 5000 km oldu değiştireceğim bugün yarın sana değiştirmiş olarak getirirm 10/40 castrol koyacam bu sefer kış geldi sayılır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar