sonrası fark etmez bittikçe ekler değil mi?yağı bulanmaya, çapaklanmaya başlamıştır. İlk yağını 500 km de değiştir. Sonrası farketmez.
sonrası fark etmez bittikçe ekler değil mi?yağı bulanmaya, çapaklanmaya başlamıştır. İlk yağını 500 km de değiştir. Sonrası farketmez.
yağı bulanmaya, çapaklanmaya başlamıştır. İlk yağını 500 km de değiştir. Sonrası farketmez.
sonrası fark etmez bittikçe ekler değil mi?
adem cim akıl var mantık var sen beni 160cc lik motorla geçemedin beni salcano nasıl geçsin yaw:queen:fatih biraderleri kapıştırakmı?l: koskoca bodrumda bi salcano wolf bulamadık yahu
r: bi milasa bakıp gelcem. Arkadası o kadar zahmete sokmak, ve kendim o kadar zahmete girmek istemiyorum. Vazgeçtim demiyorum ama zaten boş vaktim yok. O kadar yol gitcem uykusuz, bide motorla geri dönüşü var. Milasta bulursam sıfır alem bari. Fatih biraderine alıver bi salcanoda seni tokatlasın. :santa:
Almak istiyorum. Ama engel çok. Almaya çalışacağım. Nasıp kısmet.10-40 CASTROL KULLANIYORUM BEN 16 LT LIK 2 BIDON ALMISTIM MOTORU ALDGIMDA.1200 KM DE BIR DEGISTIRIYORUM YAGINI KENDIM.SERVIS 3000 KM DEDI AMA BEN ILK YAGINI 500KM DE SONRASINI HEP 1200KM DEGISTIRDIM.YAG DEGISIMLERINDE ZINCIR GERGI AYARINI KONTROL EDIYORUM.BIRDE 400KM DE BIR ZINCIRI YAGLIYORUM.ZATEN MOTOR KULLANAN KISI AZDA OLSA BU MOTORDAN ANLAMALI BENCE .EWET USTALARINDA COLUGU COCUGU VAR AMA BENMDE COCUKLARI VAR.EHE.HERKESE KAZASIZ BELASIZ SURUSLER. AYRICA ADEMCIGIM DERT ETME BENIM SALCANOYU ALAMAYACAKSIN DIYE CUNKI BEN SATAMIYCAM DIYE DERT ETMIYORUM.DAHA ONUMUZDE ZAMAN VAR BEN 2. MOTORUMU ALMADAN KULKEDIMI SATMAM ZATEN.