Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

fatih olum bi motor o kadar türtüklenirmi yav? Ben daha iyi dürüklemelerle daha iyi sonuçlar çıkartabilirdim fatih :queen:

e abi ilk zamanlar bir şey bilmiyorduk dürdükledik hep ama bak hala taş gibi sağlam devam ediyor sonuç da salcano bu :p

Eline sağlık Fatih kardeşim çok güzel bi deneme yazısı olmuş :cat: ayrıca her aklıma geldiğinde olduğu gibi tekrar teşekkürlerimi sunuyorum sana Salcanoyla beni tanıştırdığın için :rendeer: iyiki binip gelmişsin yanıma motorunla :cat:

sağol abi teşekkürler elimden geldiğince hayatımdan yazdım kısmet işi abi allah senin oraya beni gönderdi başka motor için ama senin benim motoru beğenmen sağlandı nerden nereye :)

Eyi geceler arkadaşlar hayırlı sahurlar :rendeer: benim uzun far gelip gitmeye başladı :sunny: gidiyo fara tokatı yapıştırdımmı geri geliyo:cherry: ampüldenmiki sorun:silent:

abi ampülün arkasında lehim yeri varya, sök ampulü orayı ve karsı tarafı zımpara vs gibi bişeyle iki tarafıda parlat temas eden karşı tarafıda aynen. Ampulün soketleri sök, azcık penseyle sık geri tak. Bu işlemi soketleri sökmedende yapabilirsin. Ondan sonra problem çıkarmaz abi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:39 ----------

abi bide beleş sellektör. Daha ne istiyon? :queen:

egelim ve fatih aranmaktadır. Bilen varsa bu topige yazsın. Boş topiklerde takılmak daha iyi gibi. Kimsecikler yok. Yat uyu burda. Kimse bulamaz. :queen:

öbür fatihe yakalandık yahu:pr: ne güzel saklanmıştım buraya :queen:

F54

adem ben çok vukaat yakaladım ama hiç vukaat yemedim:pl:

ben iki kere yedim. Marinada nöbette balık tutuyodum :queen: 3-5 kilo tuttuğum oluyodu. Çupra,levrek,kefal :pl:

burda dağın başında balık yok :pr: geçen yaz aziz yıldırımın sitesinde gündüz bile tutuyodum. Zaten nöbeti sahilde iskelede tutuyodum. Site bazen boş oluyodu :pl:

egelim ve fatih aranmaktadır. Bilen varsa bu topige yazsın. Boş topiklerde takılmak daha iyi gibi. Kimsecikler yok. Yat uyu burda. Kimse bulamaz. :queen:
Burdayım Ademim seksenim :king: Sen gel her zaman buraya başımızın üstünde yerin var :rendeer:

ahmet abi sana bi tutanak çakarsa görürsün yatmayı:p
Çok pis tutanak tutarım valla Fatih adamı ipten alırım ipe gönderim Alimallah :queen: bu aralar başımız belada zaten pc yasaklandı nöbet yerinde o yüzden fazla giremiyom nete :pr:

abi al bi androit telefon.benim gibi hiç çıkmazsın :pl: abi ön farı naaptın?

Androit mandroit anlamam ben Adem :mrgreen: geri kafalı teknoloji özürlüyümdür ben biraz :pr: oysa halaoğlum Nokia x 6 mı ne öyle bi telefon hediye etti dokunmatik diye kullanamadım hanıma verdim :queen: 6630 a devam :cat: bana duşlu olcak ekranı gocaman olcak aga :queen: fara bi şey etmedim son tokat acar geldi herhal yanıp duru bakam garip :mrgreen:

temiz bi n 95 tam sana göre. Wlanın varsa nöbette bol bol takılırsın. Geniş ekran, tuşlu.

Evet N95 değilde N96 var benim ahretlikte iş yerinde bol bol yardırıyo internette ama önemli olan o değil laptopta var bende ama tv den gayrı her bi şeyi yasakladılar şu an :pr:

Öyle aslında istedikten sonra her bi şeyin çaresi vardır ama şimdilik ortalığın yatışmasını bekliyoruz Ademcim yoksa bi vınn alıp laptopu sırtlanıp kuleye gidip orada takılmak işten bile değil :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar