Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar bu gün birtane siyah wolf s aldım...Perşembe günü Teslim alacağm insallah....

hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela göstermesn inş. :)

Egelim abi bu arada gezilerin süper olmus ya ozellıkle erdek festivalı müthiş :) ALlah nazardan saklasın inş. bende cıkıcam 10 gun sonra ama bir planım yok daha kısmet bakalım :)

@ Fatih Abi bişey sorucam sana, senin motorda ybr farı ve yuvarlak kafa grenajı vardı(galiba) diyeceğim ybr farının boyutu bizim farlarla aynımı?Orjinal wolf s farlarıyla olur herhalde değil mi o bahsettiğim grenaj?? :silent:
Yarın vakit bulursam bi bakmayı düşünüyorum da..:)

evet ybrnin farı ile aynı büyüklükte yuvarlak far grenajı olur senin motora takacak olursan sıkıntı olmaz zaten şase ve bağlantı yerleri aynı ybr ile :)

Arkadaşlar bu gün birtane siyah wolf s aldım...Perşembe günü Teslim alacağm insallah....

hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız sürüşler dilerim

herkes bişeyler yazmış. Du bende yazem.

Kapışalımmı hacıı :pl:

şaka şaka. Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. :cat:

adem abi ilk günden milleti soğutma motordan :)

Ne soğucaz ya kapışalım tabi Adem nerde ne zaman istersen sadece Fatihin bi ayar yapmasına bakar bizim motorlar öyle değilmi Fatih :queen:
@ dalgıç teşekkür ederim abicim ne tarafa doğru gitmek istiyosun 10 gün sonra rota konusunda yardımcı olabilirim sana :bounce:

şuanda bir rota yok abi 2 hafta öncesine kadar vardı çocukluk arkadaşım aynı zamandan kankam manısada ızmır mt'de.. o manısadan ben bursadan çıkıp çanakkale daha sonra erdek dusunuyoduk 3er 4 er gun çadır kurarız diyoduk iptal oldu erken çıktı o izne mecburiyetten :) suan da plan yok ama heran olabilir. olursa rota bilgisi falan danısırm abi sana tecrübeli birinden bilgi almak daha iyi tabi :))

Ne soğucaz ya kapışalım tabi Adem nerde ne zaman istersen sadece Fatihin bi ayar yapmasına bakar bizim motorlar öyle değilmi Fatih :queen:
@ dalgıç teşekkür ederim abicim ne tarafa doğru gitmek istiyosun 10 gün sonra rota konusunda yardımcı olabilirim sana :bounce:

tabi canım bir ayara bakar bir ayar çektim mi önümüzde kimse duramaz :p :p :p

abi yaşın benden büyük. Yolda seni üzmek, motorundan soğutmak istemem. Sonra üzülürsün bak. Ayarla mayarla olacak iş değil bunlar:cat: ayrıca formdaki arkadaşlarla kapışmak değil, gezmek isterim :cat:

herkes bişeyler yazmış. Du bende yazem.

Kapışalımmı hacıı :pl:

şaka şaka. Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. :cat:
Cümlemize kardeş sağolasın...
Alışamadım daha bu gün pilakası çıkmadan bayii'den alıp eve getirdim,Tırsa tırsa getirdim eve kadar 40 km/h yi geçmeden...Ben alışana kadar koşarak bile geçebilirsn heralde beni :cherry:

Alışamadım daha bu gün pilakası çıkmadan bayii'den alıp eve getirdim,Tırsa tırsa getirdim eve kadar 40 km/h yi geçmeden...Ben alışana kadar koşarak bile geçebilirsn heralde beni :cherry:
Forma renk gelsin diye yazdım be arkadaşım. Bak nekadar çok şey yazıldı ama deyilmi? Tekerin düz bassın, allah kaza bela vermesin. Çok güzel bi dua. Şahsen tekeriniz düz bassın sıradan bi cümle. Ama Allah kaza bela vermesin çok güzel bi dua ve temenni. Bunu daha çok tercih ediyorum. Sevgiler.

aynen abi önemli olan gezmek zaten kapışmak değil :)

bu arada arkadaşlar gezi yaptım yine :),

http://www.motosiklet.net/forum/etk...105167-cayarasi-ve-gokbel-yaylasi-gezisi.html

Benden de bir yorum geldi güzel olmuş gerçekten..

Hayırlı olsun tekerin düz bassın Allah kaza bela vermesin inşallah..

Forma renk gelsin diye yazdım be arkadaşım. Bak nekadar çok şey yazıldı ama deyilmi? Tekerin düz bassın, allah kaza bela vermesin. Çok güzel bi dua. Şahsen tekeriniz düz bassın sıradan bi cümle. Ama Allah kaza bela vermesin çok güzel bi dua ve temenni. Bunu daha çok tercih ediyorum. Sevgiler.
eywallah kardeşm sağolasın biliyorm bende latife ile karşlk verdm zaten...

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------

Benden de bir yorum geldi güzel olmuş gerçekten..

Hayırlı olsun tekerin düz bassın Allah kaza bela vermesin inşallah..
Teşekkr ederm...

abi yaşın benden büyük. Yolda seni üzmek, motorundan soğutmak istemem. Sonra üzülürsün bak. Ayarla mayarla olacak iş değil bunlar:cat: ayrıca formdaki arkadaşlarla kapışmak değil, gezmek isterim :cat:
Adeemmm oğlum bak git !! :queen: kilometremle tokatlarım seni :queen:

evet abi yaptığın km lelerle, tecrübenle beni geçersin.haklısın. Ama ben biyere gitmem hep burdayım :rendeer:

ooo uyandınmı Ademim :cherry: merak etme sen gitmezsen biz sana geliriz yolu motürden geçen herkesle bi yerde buluşuyoruz nasılsa :p Bodrum Rotası seneye kaldı ama artık :pale: bu sene ucundan döndük bodrumun biliosun

ooo uyandınmı Ademim :cherry: merak etme sen gitmezsen biz sana geliriz yolu motürden geçen herkesle bi yerde buluşuyoruz nasılsa :p Bodrum Rotası seneye kaldı ama artık :pale: bu sene ucundan döndük bodrumun biliosun

ahmet abi ben belki giderim ekim başında nasıl olsa sınavlar bitiyor milasda bulunan abileride görürüm hem adem abiyide bakalım nasip seninde izini ayarlarsan sele de gidebiliriz olmaz mı?

gelin gezelim. Bende o sıra bi yıllık izin patlatmaya çalışayım. Beraber gezeriz burları:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar