Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

benim yıllık izmim 1 ocak ta dolacak. Ekimde anca 1 gün haftalık izni koparırım.

bende 2 tane motor var. :pl: yani istersen kendi motorunu illaki getirmek zorunda değilsin :cat: anladın sen beni.

vaktim yok dedin yukarda. Ona nazaran yazdım. Tabiki vaktin varsa motorunla gel.

vaktim yok dedin yukarda. Ona nazaran yazdım. Tabiki vaktin varsa motorunla gel.

abi benim dediğim gibi vaktim kısıtlı ancak sizin oraya gelmede sorun yok otobüs kaç saatde geliyorsa bende o kadar saatde geliyorum onun için motosikletle gelirim ne işim var otobüsle zaten otobüse binmeyi pek sevmem :)

F54

fatih benim motora h4 ampül takmak için ne lazım dı tosun nasıl parça alacağım bi link atsana

fatih benim motora h4 ampül takmak için ne lazım dı tosun nasıl parça alacağım bi link atsana

abi internete baktım da bulamadım ama basit kolay yapması yapamam dersen irfan abiye götür halleder o öncelikle motosiklet parçacısına gideceksin ben s2 armut farı h4 yapacağım ybrnin dersen daha iyi bilirler bir aparatları varmış verin dersin birde philips h4 35/35w hepsi 10-15 tl bir şey tutar

F54

ok tşk birde benim motorun arka fren lambası sürekli yanıyor takılı kalmış yani birazdan motorcuya gideceğim acaba ne oldu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar