Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

cok tesukkurker cevaplara aklımda en azından bırseyler olustu kısmetse bunu satıp bı wolf s alıcam ıns bende :)

herkese merhaba
bugünden bikaç kare
img20120715154222.jpg

img20120715154406.jpg

img20120715154412.jpg

kaskı da yeni aldın LS2 upside:bounce:

ama gerçekten şekil motor allah için a2 için ehliyete de yazıldım hadi hayırlısı bakalım.

vay vay sabah aksam bu konuya gırmeye basladım abı ya :) yakında olsada Allahın ıznıyle rahatlasak :) motosıklet böyle bişey işte birden düşüyo insanın aklına daha 2 hafta önce salcano yoktu aklımda yıne gırdı aklıma olmucak bu ıs boyle :) Allah nazardan saklasın :)

Kafam bugün iyice karıştı sahabinden ilanlarını görünce .:) Salcano wolf s e hiç binme fırsatım olmadı ybr esd üzerinde ise yaklasık 200 km seyir ettim ve memnun etti.. şimdi salcano wolf s 3000tl ybr esd 12 bin kmde 3500tl ... kışı beklemeyip salcano yu hemen de almak istiyorum işin açıkçası :) birde windy s alalı daha 3 ay olmadı bile o yüzden bu son şansım önümüzdeki 1 yıl için :)) şimdi sorum salcano wolf s aldıgımda uzun yola çıkınca titreşim hissedilir derecede mi yoksa ybr ile aynı mı benim için hız degil konfor olması çok önemli takıntı haline geldi bu ttireşim :))

Baya uzun yazdım arkadaşlar kusura bakmayın bu arada salcano sunu satıp tekrar 125 lik alcak olsam yi,ne salcano alırım diyenlerde var o kafamı kurcaladı iyice:))

motor aksamı ybr ile aynı birşey olsa git ybr nin parçasını al tak titreşim yok uzun yolda iyi sıkıntısız selesi ybr ye göre daha geniş ve uzun o yüzden rahat esd ye ben bindim kısa tur attım selesi çok sert onda rahat ettiysen bunda çok daha rahat edeceğin kesin

motorun yakıyor ortalığı kardeş tekrardan güle güle kullan kazasız belasız

ama gerçekten şekil motor allah için a2 için ehliyete de yazıldım hadi hayırlısı bakalım.

hayırlı olsun şimdiden başarılar dilerim

vay vay sabah aksam bu konuya gırmeye basladım abı ya :) yakında olsada Allahın ıznıyle rahatlasak :) motosıklet böyle bişey işte birden düşüyo insanın aklına daha 2 hafta önce salcano yoktu aklımda yıne gırdı aklıma olmucak bu ıs boyle :) Allah nazardan saklasın :)

sende baya taktın bakıyorum bu motora :) inş. denk gelirde bir deneme şansın olur

İyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar. Resimdeki cbf de yeni daha kuzenlerin.
Gezerken aklıma takıldı da bu cbf'nin tekerleri daha büyük. Acaba bizim salcanonun arka tekerine biraz daha kalın lastik taksak yol tutuşu artar mı?(ybr ye takanları görmüştüm.)
bide performans azalır mı?(azalır da bariz fark edilir mi?):silent:

Kazasız sürüşler dilerim.:)

motor aksamı ybr ile aynı birşey olsa git ybr nin parçasını al tak titreşim yok uzun yolda iyi sıkıntısız selesi ybr ye göre daha geniş ve uzun o yüzden rahat esd ye ben bindim kısa tur attım selesi çok sert onda rahat ettiysen bunda çok daha rahat edeceğin kesin

sende baya taktın bakıyorum bu motora :) inş. denk gelirde bir deneme şansın olur

Teşekkürler fatih kardeşim aynen öyle taktım ya titreşimli bir motor almanın pişmanlığını yaşıyorum tek sıkıntısı o :)orhangazıde bızım mt den bir arkadaş var bigün denk gelirse denicem inş o zamana kadar bunu satıp salcanoyu almazsam tabi :)

İyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar. Resimdeki cbf de yeni daha kuzenlerin.
Gezerken aklıma takıldı da bu cbf'nin tekerleri daha büyük. Acaba bizim salcanonun arka tekerine biraz daha kalın lastik taksak yol tutuşu artar mı?(ybr ye takanları görmüştüm.)

arka lastiği kalınlaştırabilirsin ancak motorunda çok az güç kaybı olur hızı düşebilir bence değmez ancak orjinal lastiklerini değiştir derim çok dandik dikkatli sürün

Teşekkürler fatih kardeşim aynen öyle taktım ya titreşimli bir motor almanın pişmanlığını yaşıyorum tek sıkıntısı o :)orhangazıde bızım mt den bir arkadaş var bigün denk gelirse denicem inş o zamana kadar bunu satıp salcanoyu almazsam tabi :)

bir şey değil ancak denemeden alma sen genede o arkadaşından al bir dene öğle al sonuç da motor işi zevk işi biz beğeniyoruz oturma yerini sürüşünü sn belki beğenmeye bilirsin

CBF in tekeri daha büyük değil ebatları aynı bizim motorla daha yüksek yol tutuşu için Pirelli MT 65 lastik alıp takabilirsin bir çift Pirellinin et kalınlığı biraz daha fazla olduğu için daha kalın görünüyor hem motorun üzerinde ben taktım çokda memnunum :cat:

cbf' nin tekerleri dediğiniz gibi biraz kalındı herhalde gözümü büyük göründü. Salcano'nun orjinal lastik boyutu iyi gereken kaliteli bi lastik takmak. :) değişik atraksiyonlara gerek yok ozaman:queen:

resmi de değiştirdim nasıl çıkmışım ama:bounce:

@ Fatih Abi bişey sorucam sana, senin motorda ybr farı ve yuvarlak kafa grenajı vardı(galiba) diyeceğim ybr farının boyutu bizim farlarla aynımı?Orjinal wolf s farlarıyla olur herhalde değil mi o bahsettiğim grenaj?? :silent:
Yarın vakit bulursam bi bakmayı düşünüyorum da..:)

Arkadaşlar bu gün birtane siyah wolf s aldım...Perşembe günü Teslim alacağm insallah....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar