adil abiyi aradım telefon caldı fakat cevap vermedı.yarın bıkez daha ararım akalım
murat scoterin maxi sinede, boxi sinede binmem. Vites atamıyosam benim için olay bitmiştir.
Bindikten sonra konuşalım abi tam senlik aslında veriyon gazı soluksuz :mrgreen:
sağolasın Ahmet ve murat hazır buradayken bir şey sorayım 250 cc motor tavsiyesi ne olur sence 3 seçenek arasında ?
hysoung GT 250 R Honda CBR 250 R yada Kawasaki Ninja 250 R ? Benim aklında Kawasaki Ninja var ama![]()
s.a günaydın millet nasılsınız...
sağolasın Ahmet ve murat hazır buradayken bir şey sorayım 250 cc motor tavsiyesi ne olur sence 3 seçenek arasında ?
hysoung GT 250 R Honda CBR 250 R yada Kawasaki Ninja 250 R ? Benim aklında Kawasaki Ninja var ama![]()
fatih arka dişli daha ömrü var dedi servis ama zinciri değiştireceğim o-ringli yapacağım ön jant ta çok ufak yamukluk var onu değiştireceğim gaz teli balatalar ve hava filtresini ve akü suyunu kontrol ettireceğim...
250cc motora gelince hem uzun yolda konfor olacak yakıt 100 km de 3-3,5 lt yi geçmeyecek torku önemli olacak amortisörler hoplatmayacak
araştırmalarıma göre cbr 250 uzun yolda o kadar iyi değişmiş ama yol tutuşu ve fren sistemleri iyi diyorlar amörtüserler çok hoplatıyormuş..
hysoung için de genel olarak iyi diyorlar ama biraz vibrasyon var diyorlar
kawasaki Ninja için olumsuz tek şey servis ve yedek parça bulunma ve fiyat.
murat uzun yol dediysek öyle abartı hız yapacak değilim80 km max 100 -110 hız uzun yol rahat ettirsin motor şişmesin uzun süre kullanayım
oringli yanlış hatırlamıyorsam 50-75 tl gibi bir şeydi servisinde
murat xmax ın yağ bakımı 100tl tutuyomuş. ağır bakımlarıda wolfun motor rektefesi kadar tutuyor..
dün yamaha servisine sordum.
çinli candır boşver![]()
adaş benim wolf kalacak kenarda hanıma öğreteceğim motoru kullanmayı ben alacağım demiyorum düşünüyorum ama alıacak olursam kawasaki Ninja yada honda cbr 250 R bu ikisinden biri ama yılbaşından sonra almayı düşünüyorum ..ooo beyler iyimisiniz
herkez tutturmuş bir 250 cc hayırım ne oldu size,
hep ahmet abi sattı wolfu alacam 250 dedi herkez dalmış hayallere kendinize gelin
bu arada bende 250 alacak olsam sym wolfe bakardım fiyat biraz daha ucuz
yakıt az diyorlar hıhıhhıhıh;(