Hmm anladım abi. Sağolasın cevap için. Ben daha şimdiden şartladım kendımı bu motora ya bakalım artık sonuç ne olacak...Herkes neden güzel bakıyor sana söyliyeyim.Şimdi bir motor alıyorsun diyelim 2. el 2bine sahibinden.com şimdi bakınca.Bir kere geniş veuzun yani 1,90 110 kilo adama benzerleri gibi çokta saplanmış havası yok.Parça olarak grenaj harici Ybr nin sınırsız yan sanayi imkanından faydalanıyorsun, kaldıki kendi parçalarıda satılıyor.Heybeye doldur, hatun kişiyi al arkadana, deponun üstüne çanta bağla kökle kökle 200 KİLO İLE max 2.9 yaktır.10 saat mesaiden sonra 160 km yol git yoracağına daha da dinlendirsin.Bin sonra marka motora iyiki bunu almışım deyip daha da seversin, tabiki motoruna iyi bakarsın.Motoruna bakmayan adam aklı başka motorda kalmış adamdır bence
Komforu nasıl unuttum bu motora bindikten sonra en büyük beklentimin o olduğu kararını aldım
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------
Motosikletimi satışa çıkardım, düşünürseniz irtibata geçelim. Daha sıfır sayılır motosikletim 126 km de şuan.
Motora bi 60 km daha binmişssiniz herhalde... Alışamadınız mı hala onun için mi satacaksınız..? Belki biraz daha sürseniz değişir durum..?