Demekki adem abi kullanana göre değişiyor :-D sende birşey var
Şimdi hesapladım da, eğer depo 17lt ise 100km de 3.5 lt yakmış olur, fazla çıkmış.İlk baktıklarımda 2.5 lt hesaplıyordum? Pompada farklı mı çıkıyor nedir?Bu gün yolda benzini bitirdim, stop ettim yaniBaktım 471 km yol yapmışım 1 depoyla, ne dersiniz nasıl tüketimi normal mi?
Şimdi hesapladım da, eğer depo 17lt ise 100km de 3.5 lt yakmış olur, fazla çıkmış.İlk baktıklarımda 2.5 lt hesaplıyordum? Pompada farklı mı çıkıyor nedir?
Adem sonunda işi çözüp rahatladın :cat:arkadaşlar, yedeğe düşer düşmez tam fullerseniz 12-12.5 litre alıyor. Ayar yaptıktan sonra bu 12 litreyle ilkinde 471 km yol yaptım (üstünde 170 kg ile) ikincide dip gaz 200 km uzun yol, gerisi şehir içi olmak üzere 455 km yol yaptım. Galiba normal. Ben 455 gittiysem, sanırsam fat280 aynı benzinle 555 gider. Çünkü genelde hep tek biniyor. Ben %95 artçılı olarak kullanıyorum. Saygılar, sevgiler. Öptüm :queen:
Adem Abi sen o yollarda daha ne yapacaksın, tarla mübarek.Ne yaptılar güzelim yolları.Tayfun bizim depo 17 almıyor yahu fena sallamışlar onu :mrgreen:
Bu arada aklıma birşey geldi.Youtube girince bizim motorla ilgili hiçbirşey yok.Sadece Tahsin abi paylaşım yapmış.Adem Abi ile yaptığım herşeyi çekip youtube koysak ya diye düşündüm.
Virajı olsun, top speed, kalkış olsun.Yağ değişimleri, ne bilim keçe.keşke motoru indirdiğimizde çekseydik.Hava basma, zincir germe, yani acemiye ne lazımsa.Sonuçta bende bir acemiyim.Öğrenirken paylaşmak hem güzel hem tanıtıcı olur diye düşündüm.Tabi bu iş için ciddiyet gerek.
Aslında en çok değişiklik yapan sen varsın abi.Bende güzel fotoğraf makinası var gezi resimlerini çekeriz diye almıştım.16 gb da hafıza var zaten dolmaz.Basit videolar şart yahu.Artık millet o ne bisiklet markası değil mi demesin
![]()