buldun bedava benzını hıcmı stop etmedın motoru cem kardesım...depoyu doldurmustum agzına kadar sana kısmetmıs gezmesı...allah kazasız belasız gezmeyı nasıp etsın ınsallah.ilk seferinde olur böyle ya yapıcak bir şey yok. 100kmde 3 litre civarı yakıyor değil mi benimki deponun dibini gördü sanırım. nasıl ölçebilirim ne kadar yaktığını
buldun bedava benzını hıcmı stop etmedın motoru cem kardesım...depoyu doldurmustum agzına kadar sana kısmetmıs gezmesı...allah kazasız belasız gezmeyı nasıp etsın ınsallah.
oncelıkle gecmıs olsun cem kardesım...3-4 lıtre daha benzın vardır onda ama neyse.ampül kesmıstır bende de bı kez olmustu.phılıps marka ampul taktır.sanayıye noter gıttık bılıosun onun bıraz gerısınde nılufer tıcaret merkezı var elektrık aksam malzemelerı var orda.2 ampul al ama phılıps marka olsun.nil-timde malzemeyı aldıgın yerde taktıracak bı yer sor.gosterırler.buyuk arızalara bakacak usta ya beraber gıdıcez,bıkac gune gelcm ben.far olayını abartma ıyı onun farları.yanlız kullanımda bı hata yapıon.okadar surede benzın bıtmemesı lazım.abi tam mintekste sıfırlamıştık ordan sonra 170km yaptım depo boşaldı. E yazan kısma geldi. ben de 58 lira verdim fulledim agzına kadar ibre fırladı sona kadarsanırım içinde vardı daha benzin. bakalım hesap yapıcam. abi o değil de bu gece dışarı çıkmam gerekti acil arkadaşımla 5 km ilerde bir yere gittim yağmur altında. ön far iptal oldu. noldu anlamadım o yağmurda karanlıkta feci dert oldu farsız gitmek. nerde yaptırayım ben bu farı sen bana iyi bir usta tarif et
. hatta beyaz ısıklar var onlardan taktırabilirim. daha dikkat çeker trafikte.
ayrıca kaza yapıyordum. önümdeki araç birden sinyal vermeden sağa kırdı ben de şeridin sağından gidiyordum direk önüm kapandı kaydırarak durdum motoru.
abi tam mintekste sıfırlamıştık ordan sonra 170km yaptım depo boşaldı. E yazan kısma geldi. ben de 58 lira verdim fulledim agzına kadar ibre fırladı sona kadarsanırım içinde vardı daha benzin. bakalım hesap yapıcam. abi o değil de bu gece dışarı çıkmam gerekti acil arkadaşımla 5 km ilerde bir yere gittim yağmur altında. ön far iptal oldu. noldu anlamadım o yağmurda karanlıkta feci dert oldu farsız gitmek. nerde yaptırayım ben bu farı sen bana iyi bir usta tarif et
. hatta beyaz ısıklar var onlardan taktırabilirim. daha dikkat çeker trafikte.
ayrıca kaza yapıyordum. önümdeki araç birden sinyal vermeden sağa kırdı ben de şeridin sağından gidiyordum direk önüm kapandı kaydırarak durdum motoru.