Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ahmet abi çok güzel olmuş tebrikler. Bende bugün arka top sace, yani çantayı düşürdüm :pl: yerine tam oturtmamışım demekki. Arka kısmındaki reflektörün bi kısmı parçalandı. Geri kalanınıda çirkin görüktüğü için kendım parçaladım.

Adem abi kullandığın çanta çok sağlam :) Aynısından bende de var.Çiğköftecide çalışırken neler yaptım çantaya parçalayamadım.Sonra Cox 52 lt takdım 1 ayda pert oldu :)

Valla ben sevmiim öyle tak çıkar tak çıkar :cherry: yan çantalarıda çıkarmam herhalde kolayla :cat:

Adem ağaa muhabbetinede doyum olmuyo hee :p gene şişiyosun sanırım nöbette :p

Bu gün depomuda doldurdum bir güzel :cat: Rekor denecek seviyede benzin aldı bu gün depo :sunny: 14.05 lt yaklaşık 2 litrede içinde vardı hemen hemen 16 lt ye yakın benzinim var yani :flower: kmyi sıfırladım yedeğe geçince sonuçu tekrar paylaşırım sizlerle özellikle Adem ağamla :thumleft::cherry:

Uploaded with ImageShack.us

şimdi benim motorun niye az km yaptığı belli oldu. Sizin depo büyük, çok alıyor. :)

Valla Sagolsun.. en önce aileden izin almam lazım yoksa.. olmaz.. ha isterseniz hepsinizi araba ile alırım.. sorun olmaz.. TATLILAR BENDEN

Unoya 7 kışı bınersenız 10 kışı çıkarsınız tatlı . en ıyısı ademın kartal da yatın. onun bagajınada dahil 10 kışı bıner bodrum turu yaparsınız tabıkı çevırme olmassa :)

:queen::queen: abi orası öyle en iyisi motur :D ben mobiletlemi gelsem acaba ? en az ben yakarım yolda :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar