Hadi bana cevap vermiyorsunuz bari vermiş olduğum Allahın selamına cevap verin:jocolor:
Bu arada herkesin Kandilini kutlarım...
aleykümselam
Hadi bana cevap vermiyorsunuz bari vermiş olduğum Allahın selamına cevap verin:jocolor:
aaahh ah ahmet abiyi özledim :queen:
Seninde kandilin mübarek olsun Adil abi ben cevap verdim sana sayfa 275 i incele :bounce:Hadi bana cevap vermiyorsunuz bari vermiş olduğum Allahın selamına cevap verin:jocolor:
122 yapıyorum ben cg150 ile.150 cc motorda malksımum hız nedır acaba....
abi biz bu kilolarla o maximum hızlara ulaşamayız.150 cc motorda malksımum hız nedır acaba....
beyler ucerler disinda, istanbulda bu makineyi temin edebilecegimiz yer var mi?
ama montaj konusunda problem yasaniyormus sanirim ucerlerde..? gecmis sayfalarida okudum, genelde montaj kaynakli sorunlar var hep.
dostum şöyle anlatiyim sana
üçerler sana sattığı motoru görmüyor bile
senden parayı aldığı anda merkez depoya sipariş verip. merkez depodan şehrindeki salcano servisine çinden geldiği gibi demonte vaziyette yollatıyor. şehrindeki servis topluyor.
artık şehrindeki servis nasıldır bilemem.
benimki ön balatayı ters takıp, zinciri tek taraflı gerebilecek kadar yüksek kapasitedesayesinde usta oldum
![]()
Birde arkadaşlar bu Wolf'un karbüratörü YBR 2007'nin karbüratörüyle aynı mı?
Anlıyorum üstad ama ben zaten Üçerler'le aynı şehirdeyim. Montajıda onlar yapacak, o yüzden söylüyorum..Neyse, bakalım, kısmet.. Wolf S (yuvarlak farlı) kırmızı bulabilirsem ondan düşünüyorum.
Hayır dostum değil.Bizim motorlarda jianshe nin ürettiği karbüratör var ybrlere mikuni marka takıyorlar.Ama aynı kalitede diyebilirim.
Onun çözümü basit tahsin abi ama daha fazla yakar.İğneyi kısaltıver ne öksürme yapar ne ani gaza basmada stop eder.Tasarruf amaçtı üretildiğinden ani basmalarda yakıt ihtiyacını karşılayamıyor bir anda.Jawa 350 lerde çift meme var.Yüksek devirlerde 2.memedende yakıt çekiyordu ama şuanki karbüratörlerde bu yok.Bilmem anlatabildim mi
Gazteline ne olduda değiştiriyorsun abi ? Sürüş zamanla değişir abi 3000 de bu kadar değişiklik varsa 30 binde ne olur acaba :queen:
s modeli uzay kafa denilen modeli. yuvarlak farlı olanı düz wolf olarak geçiyor. ve vites göstergesi yok.
acemiysen gösterge iyi oluyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:02 ----------
Sana gene çok dayanmış ben 500 bakımına sokmadan kopmuştu debriyaj teli.Bakımına dikkat edersen hiçbirşey olmaz.Genelde dışarıda durduğundan kolay donar sabahları fazla zorlama gene koparırsın.
s.a arkadaşlar. Fatih arkadaşımında selamlar olsun. Nasılsınız bakam? ben aldığım gibi biniyorum. Yuvarlak far, kare far farketmez.