Valla o işlere Fat 280 namı diğer "ayarcı Fatih usta" bakıyor tsubusa yaza teskere alıyor sanada çeker bi ayar o zamana zannımcaahmet abi selamlar
satıyorum yaza benim eşegi
hyosung gt250r alıcam
benimkini de bi el atarız demi az yaksın diye![]()
Aman az yaksında az kaçsın Adem 20 km fazla gidecek deye benzinin fazlası bana kaçmasın yeterki :cat:ahmet abi az yakıp az kaçan wolf seninki, çok yakıp çok kaçan wolf benimkisi. 100 km de 2.8 litre, fatihteyken 100 km de 2.1-2.2 litre :santa:
:queen::queen::queen: işte bu iyiydi tsubusa :queen:adem abi benim ki 2.3 litre yakıyor
senin yarım litre neden kaçıyor sana
Tayfur kardeş inş. yeni sezonda sanada gönlünde yatan aslanı nasip eder yaradan :rendeer: geçen sene bu zamanlar neler çekiyodum benSağolun. Hayatımda ki en acı verici hatan nedir diye sorsalar. Vereceğim cevap; CB'yi hiç denemeden, yazılanlara kanarak almam. Derim. Olan oldu, papatya gibi açıldı!.. :cherry: Mart-Nisan gelsinde, Allah kerim... Gri Wolf gerçekten de çok alımlı ve de bir o kadar da değerli görünüyor. Zaten kullandığımda gri bir Wolf'tü :mrgreen:
Bu arada doldurduğum ve ş.içi yüksek devir jikleli çalıştırmayla kullandığım bir depo dolusu benzinim 649 kmde bitti :cat: bin kere maşallah hesapladım bahsettiğim şartlarda 100 kmde 2.2 lt yakmış ::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy: