Salcano Wolf 125

İnternette dolaşırken bu motora rastladım ve öğrendiğime göre yamaha fabrikasında üretiliyormuş(ne kadar doğru bilmiyorum) genel bakıştada ybr 125 e birçok benzer yanı var aramızda bu motoru kullanan veya da hakkında bilgisi olan var mıdır?
Parça olarak ybr olduğuna neredeyse eminim ama montaj yamaha fabrikasında değilse aynı kaliteyi sergilemez diye düşünüyorum evet bilgileriniz lütfen:p
Fiyat olarakta kendi sitesinde 2715tl ama sahibinden de 2350 tl ye bir link buldum.

http://www.sahibinden.com/ersoy_motorsiklette_indirim_gunleri-08WQQaXQQ12441426WQQpXQQdisplayitem

http://www.salcano.com/userfiles/product/43.jpg

MOTOR KAPASİTESİ : 124cc

ARAÇ BOYU : 1990mm

ARAÇ GENİŞLİĞİ : 765mm

ARAÇ YÜKSEKLİĞİ : 1110mm

ARAÇ NET AĞIRLIĞI : 114 kg

MAX. GÜÇ : 11Hp

MOTOR TİPİ : Tek Silindir,Hava Soğutmalı,4 zamanlı

ÇALIŞTIRMA : Elektrik ve Ayaktan Marşlı

ATEŞLEME : Elektronik CDI

YAKIT DEPOSU : 17 Litre

AKÜ : 12V-7AH

FREN : Ön:Disk Arka:Kampana

ÖN LASTİK : 2,75-18

ARKA LASTİK : 90/90-18

VİTES : 5 Vites

Haziran ayında aldım bi kaç ay sonra trafiğe cıkardım ve 5350 km bindim halada biniyorum son 3 gündür hariç kış geldi artık yemiyor
hayatımda kullandiğim en küçük cc li motor diyebilirim ama 50 tl lik benzinle 450 km yol yapınca hayatımı ona adasam yeridir derim :)

Olay 2000-5000 olayıysa. 4.300 2010 ybr alıcana ,Kubanın Ybr kopyası motoru var e onu al..:queen: Salcano? Bisiklet markası değilmiydi:silent::silent::queen: Hayırlı sabahlar hemşerim
arkadaşım kıullanmadığın motor hakkında neden yorum yapıyorsun anlamadım :D:D ben ybr kullandım wolf daha konforlu sele geniş vibrasyon yok ... herşeyin ölçütü fiyat değildir ... illaki farklar var arkadaşların dediği gibi misal kontak anahtari adi ... ön fren ybr ninki kadar güzel değil ,hafif sürtme yapıyo kronik ,o da bi süre sonra geçiyor .... arada 300-400 fark olsa ybr alınır ,çünkü piyasası çok iyi altın gibi değerleniyo meret ...ama fark 1500 TL mi peh peh peh hiç gerek yok yani

arkadaşlar bende ybr alacaktım fakat işyerime hırsız girdi bu motoru gördüm forumlarda övgü almış baya siz ne dersiniz bu motorlar için?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar