- Konu Yazar
Herkese selamlar. 3 yıldır sır gibi sakladığım benim için çok değerli olan kutum kayboldu, içindekilerin bende ki değeri çok fazla. neredeyse her hafta geceleri herkes uyuduktan sonra sakladığım yerden çıkarıp içini açar kaybolan eşyalarımı kontrol eder onlara bakardım. Geçtiğimiz "Pazartesi günü" bizimkiler amcamlara gittiğinde evde yalnız kalmıştım bi an aklıma kutum geldi gidip bi rahat rahat bakıyım dedim, ama gittiğimde kutu sakladığım yerde yoktu. Sakladığım yer oldukça güvenli bir yer ve sadece benim ulaşabileceğim hatta kimseye görünmeden kimsenin dikkatini çekmeden ulaşabileceğim bi yerdeydi, benden başka kutunun varlığından kimsenin haberide yoktu bir kişi hariç ama o kişi ile aynı şehirde bile yaşamıyoruz 2 yıldır konuşmadıkta. Kutunun koyduğum yerden kaybolması sihir gibi mucize gibi birşey, 4 gündür her yeri arıyorum bulmak için saatlerce oturup filmi geri sardım internette konuyla alakalı onlarca saçma sapan yazı okudum hiç biri fayda etmedi. Hem kim ne yapsın ki benim kutumu başkası için içinde ki şeyler oldukça değersiz şeyler yani benden başkası bulmuş olsa içinde ne var diye merak edip bakabilir ama alacak kadar değerli bulmaz . Anneannem yada annem ne yapsın benim kutumu diye soruyorum kendime "ki bulsalar bile ne bunlar diye sorup bana geri verirler" Mutlaka sizde birşeyinizi kaybedip bulamadığınız olmuştur, ben görünmeyen varlık alıp götürdü gibi birşeyin olduğuna ihtimal vermiyorum bilmem siz nasıl düşünürsünüz. Bu konuyu niye açtım bilmiyorum ama birileriyle paylaşmak istedim çünkü bu gibi durumarda birine gidip kutummu kaybettim diyemiyorsunuz. Ardı arkası gelmeyen "ne kutusu oğlum ne vardı içinde hadi lan söyle çatlatma insanı gibi sorulara maruz kalıcağımı biliyorum.