Saklanılıpta bulunamayan değerli eşyalar

Katılım
30 Tem 2014
Mesajlar
1,072
Herkese selamlar. 3 yıldır sır gibi sakladığım benim için çok değerli olan kutum kayboldu, içindekilerin bende ki değeri çok fazla. neredeyse her hafta geceleri herkes uyuduktan sonra sakladığım yerden çıkarıp içini açar kaybolan eşyalarımı kontrol eder onlara bakardım. Geçtiğimiz "Pazartesi günü" bizimkiler amcamlara gittiğinde evde yalnız kalmıştım bi an aklıma kutum geldi gidip bi rahat rahat bakıyım dedim, ama gittiğimde kutu sakladığım yerde yoktu. Sakladığım yer oldukça güvenli bir yer ve sadece benim ulaşabileceğim hatta kimseye görünmeden kimsenin dikkatini çekmeden ulaşabileceğim bi yerdeydi, benden başka kutunun varlığından kimsenin haberide yoktu bir kişi hariç ama o kişi ile aynı şehirde bile yaşamıyoruz 2 yıldır konuşmadıkta. Kutunun koyduğum yerden kaybolması sihir gibi mucize gibi birşey, 4 gündür her yeri arıyorum bulmak için saatlerce oturup filmi geri sardım internette konuyla alakalı onlarca saçma sapan yazı okudum hiç biri fayda etmedi. Hem kim ne yapsın ki benim kutumu başkası için içinde ki şeyler oldukça değersiz şeyler yani benden başkası bulmuş olsa içinde ne var diye merak edip bakabilir ama alacak kadar değerli bulmaz . Anneannem yada annem ne yapsın benim kutumu diye soruyorum kendime "ki bulsalar bile ne bunlar diye sorup bana geri verirler" Mutlaka sizde birşeyinizi kaybedip bulamadığınız olmuştur, ben görünmeyen varlık alıp götürdü gibi birşeyin olduğuna ihtimal vermiyorum bilmem siz nasıl düşünürsünüz. Bu konuyu niye açtım bilmiyorum ama birileriyle paylaşmak istedim çünkü bu gibi durumarda birine gidip kutummu kaybettim diyemiyorsunuz. Ardı arkası gelmeyen "ne kutusu oğlum ne vardı içinde hadi lan söyle çatlatma insanı gibi sorulara maruz kalıcağımı biliyorum.
 
Katılım
15 Ara 2010
Mesajlar
388
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam hatirlamak icin bir formul bulursan bana da soyle.evlilik yuzugumu bi yere koydum ama 4 sene oldu hala yok :)
 
Katılım
26 Ağu 2014
Mesajlar
132
Eğer ayakkabı kutusuysa kimin aldığı belli :) Ama onun sizin evde ne işi var demi :D

Şaka bir yana bu arada eskiye takıntı gibi bir durum varsa sizinkiler alıp saklamış olabilir. Hani düşünmesin artık eskileri falan diye :)
 
Katılım
5 Tem 2014
Mesajlar
652
"İbrahim ethem gömleği keten itiğimi bul sana bir elhem" diye söyle ve ara. Bulunca da bir fatiha oku tamamdir. Ben yillarca böyle denedim buldum da hadi kal sağlıcakla.
 
Katılım
15 Mar 2008
Mesajlar
467
Hocam hatirlamak icin bir formul bulursan bana da soyle.evlilik yuzugumu bi yere koydum ama 4 sene oldu hala yok :)

hocam o işte bi kasıt olmasın :)

şaka bir yana yazlık baf ımı yaz sonuna doğru kışlığı da kış sonuna doğru bulabiliyorum her sene :) bi tanesini hiç bulamadım ümidi kestik..
 
Katılım
26 Eyl 2014
Mesajlar
499
Bende genelde lazım olduğunda bulunmuyor. Şöyle ki evde garajımda küçük bir atölye var.O an bana bir şey lazım olduğu zaman arasam da bulamam.ama daha sonra aylak aylak gezerken bulur yerine koyarım.denemekte fayda var.Sandığı aramayın düşünmeyin 2-3 gün içerisinde kendiliğinden bulursunuz zaten :mrgreen:
 
Katılım
31 Tem 2007
Mesajlar
1,367
Eve elektrikçi, sucu, sıhhi tesisatçı, servis vs kim geldi ise o bulmuş olabilir.
 
Katılım
10 Tem 2006
Mesajlar
20,993
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu gibi işler için yapılmış özel rüyalar var...
Onlardan birine yat... :)
 
Katılım
16 Nis 2014
Mesajlar
76
Bulursan banada haber ver benim iphone 3 te oglan oynamasın diye sakladım hala bulamıyorum sim kartta başka telefondaydı, çaldırıp sesini duyayım desem:)
 
Katılım
22 May 2010
Mesajlar
2,422
evde altin sakladigimiz bi yer vardi imkani yok kimse bulama eve hic hirsizda girmedi 4 bilezik yaklasik 6 yil once kayboldu suan degwei 14 15 bin tl hala yok ortada
 
Katılım
15 Ara 2010
Mesajlar
388
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam o işte bi kasıt olmasın

şaka bir yana yazlık baf ımı yaz sonuna doğru kışlığı da kış sonuna doğru bulabiliyorum her sene :) bi tanesini hiç bulamadım ümidi kestik..
yok valla kasit yok inan :)
 
Katılım
20 Mar 2006
Mesajlar
3,261
Bu tür durumlarda işin formulü şudur:

Aşağıdakini içten gelerek ve kaybettiğiniz eşyaya konsantre olarak 41 defa okuyun

أقول إذا أترك الكمثرى أقول إذا أترك الكمثرى

Daha sonra inançlı bir şekilde şunu söyleyin:

تفاحة

Kaybettiğiniz her ne ise şıpadanak ortaya çıkacaktır :)



.
--------
MEALİ

- Elma dersem çık, armut dersem çıkma.
- Elma
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst