şakırtı sesi ve stop etme

nasıl 10 lira yaa bende alacaktım 20küsür hep, castrol alallalala bende 1-2 aya kadar yağı kendim koyacağım yeni koyulan dandirik servis yağı performansı düşürdü gibime gelio

arkadaşlar bugün gezdim motorla bayaa zorladım rampalara vurdum,üst devirlere çıkardım ama sesten eser yok canavar gibi tırmanıyo,çekişide muhteşem,1.5lt yağ ekledim anca doldu karter,benim anlamadığım 300 km de motorun yağı nasıl biter aklım ermiyo birde servisten çıkardım 10 gün yattı motor bi allahın kulu bakmamış motora ilk 400 km dolmadığı için,yani 400 km yi dolmayınca motor yansa umurlarında olmayacak demekki,en iyisi kendi motorunu kendin takib edecen servis falan hikaye,şimdi aklımı kemiren dün ya yağsızlıktan gelen o şıkırtı sesleri subaplara silindir gömleğine ve sekmana zarar vermişmidir?verse motor şimdi kötü durumda olurdu inşallah ilerde bi patlak vermez,sakındığın göze gerçekten çöp batıyo,biz rodajı iyi geçsin diye 5 bin devirin üzerine çıkmıyoz ama yağsızlıktan motoru kitletiyoduk vardır bundada bi hayır,yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum allah sizi ve motorunuzu daima korusun

nasıl 10 lira yaa bende alacaktım 20küsür hep, castrol alallalala bende 1-2 aya kadar yağı kendim koyacağım yeni koyulan dandirik servis yağı performansı düşürdü gibime gelio

hacı valla gittim bugünde aldım 1lt CASTROL POWER 1 4T 15W-40 10lira verdim
ama internette 20 den aşağı değil 1 lt si.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
servise alda gittiğin motor motor olacak tutturmuşsunuz kanuni racer gidiyorsunuz çin malı sonuçta 0 motoru getirip bir çöplüğe bırak motorun fiyatı ne kadar benimkinin yol bilgisayarı 4000 ytl satın alır onu kazıklanmayın çünkü kanuni yerli üretimdi geçen seneye kadar çinlilere sattılar

Motor Mühendisi

:pr::silent::p:pale::salut::cherry::wiinkk::rendeer::cat::queen::bounce::farao:KANUNİYE VERİLEN PARA ÇÖPE ATILMIŞTIR BENCE DEVAM EDİN:):mrgreen:

Son düzenleme:
ah fırtına kerdeşim imkan olsada gerçek racelere binsek ama bu fiyatlara ancak bunlara binebiliyoruz vede bu motorlarla 35000 sorunsuz deviren arkadaşlar var abartıldığı kadar adi değil,japon malı bir motorada yağsız binin onada benım motora olduğu gibi olur,yağ bi motor için kandır

bence sen motorun yağını komple boşalt. ve motorun yağ kapasitesi ne kadarsa ona göre tekrardan yağ koy motora. motora yağ koydun da, eksik mi fazla mı bilmiyorsun. motora zarar verebilirsin.

motorun üstünde yağ seviye camı var şuanda full çizgisinde gösteriyo tam ayarladım yani,motorun çekişi gücü çok güzel bi yerinden sesde gelmiyo ama dünkü olaydan mutlaka hasar oluşmuştur ve bi ustanın tecrübesi ve tavsiyesi üzerine piston sekman ve silindirin kontrol edilmesini servise söyledim,zarar görmüşse değişdirtecem yoksa kuralkanı arayıp motor hakkında şikayette bulunacam,okadar para verdik ağız tadıyla bir motora binip gezemedim kafayı yiyecem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar