arkadaşlar bugün gezdim motorla bayaa zorladım rampalara vurdum,üst devirlere çıkardım ama sesten eser yok canavar gibi tırmanıyo,çekişide muhteşem,1.5lt yağ ekledim anca doldu karter,benim anlamadığım 300 km de motorun yağı nasıl biter aklım ermiyo birde servisten çıkardım 10 gün yattı motor bi allahın kulu bakmamış motora ilk 400 km dolmadığı için,yani 400 km yi dolmayınca motor yansa umurlarında olmayacak demekki,en iyisi kendi motorunu kendin takib edecen servis falan hikaye,şimdi aklımı kemiren dün ya yağsızlıktan gelen o şıkırtı sesleri subaplara silindir gömleğine ve sekmana zarar vermişmidir?verse motor şimdi kötü durumda olurdu inşallah ilerde bi patlak vermez,sakındığın göze gerçekten çöp batıyo,biz rodajı iyi geçsin diye 5 bin devirin üzerine çıkmıyoz ama yağsızlıktan motoru kitletiyoduk vardır bundada bi hayır,yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum allah sizi ve motorunuzu daima korusun
nasıl 10 lira yaa bende alacaktım 20küsür hep, castrol alallalala bende 1-2 aya kadar yağı kendim koyacağım yeni koyulan dandirik servis yağı performansı düşürdü gibime gelio
hacı valla gittim bugünde aldım 1lt CASTROL POWER 1 4T 15W-40 10lira verdim
ama internette 20 den aşağı değil 1 lt si.