Sakarya'dan sevgilerle...

merhaba arkadaşlar. 4 yıldır motosiklet kullanıcısıyım. artık ben de motosiklet.net'li oldum. motosikletin eksik olmadığı arkadaşlıklar kurabilmek dileğiyle...

hoşbulduk. inşallah motorundan memnun kalmışsındır..:)

F54

topragam hoş geldin güzel paylaşımların olduğu seviyeli bir siteye geldiğini söyleyebilirim

aramıza hoş geldin dostum iyi vakit geçirmen dileğiyle

çok teşekkür ederim. iyi vakit geçirdiğimi söyleyebilirim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:57 ----------

topragam hoş geldin güzel paylaşımların olduğu seviyeli bir siteye geldiğini söyleyebilirim

hoşbulduk toprak. site gerçekten güzel...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:59 ----------

hoşgeldin........

hoşbulduk RAMÇO. teşekkür ederim...

hoşgeldiniz.
ben de sakaryada ikamet etmekteyim hocam :)
kazasız sürüşler dilerim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne iyi ettin,
Hoşgeldin

Geyveli neresinden geyvenin ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:19 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:57 ----------

HAFTA DA İKİ KERE GEYVEYE GELİYORUZ Bİ ARA SENİNLEDE TANISALIM :)

Ne iyi ettin,
Hoşgeldin

Çok teşekkür ederim.
hoşbuldum...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:18 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:19 ----------

Merhaba topraklar. Geyve'nin merkezinde sağlık ocağının oradayım. tanışırsak memnun olurum. tel: 535 868 9090

hoşgeldin hafız :mrgreen:

hoşbuldum hafız:)
hangi ilçedesin?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:29 ----------

azcık yukarıda cevabım var hacı

F54

şu sakaryalılar biz istanbullu lar gibi buluşup gezermiyiz acep adamları kıskanıyorum her hafta iki üç gurup ayrı ayrı takılıyorlar yani

Paşam orta bi yerde bi arkadaşımız koordine etsin gezelim geyve taraklı paşalar bizimde güsel yaylalarımız var.. Neden olmasın.. Konuşalın anlaşalım bursa ekipi ilede takılmak istiyorum ben çünkü onlarda yakın bana...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar