Sakarya'dan Selamlar saygılar

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Tamam hadi seni mi kırcam :) orda yaparız. yalnız anamurspor. sana nasıl ulaşıcam ben maçı aldığımda.

Beyler ben akşama kadar zaten futbolun içindeyim habire PES, FIFA falan Jim Beglin amcamız akşama kadar beynimin içinde yankılanıyor. Ama halı sahada taraftar olurum. En son 2 yıl önce maç oynadım üç gün ayağa kalkamadım. :D Bizden geçti herhalde...

Bizde nescafe içebilir miyiz ? Cihandan bize kalırsa tabii, Halı saha maçında izleyici olarak gelirim. Gülme garanti olduğundan :p
Bu arada foruma hoşgeldin. Cümle alemin tekeri düz bassın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tamam hadi seni mi kırcam :) orda yaparız. yalnız anamurspor. sana nasıl ulaşıcam ben maçı aldığımda.

Ben en fazla birkaç gün girmem bu siteye.Kadroyu toparlamaya başlayınca mesajlaşalım.

F54

beyler bedava ya maç yapmayın baklavasına olsunda taraftar da faydalansın:cherry:

@Tolga Can; senide beklerim dostum. Bak geliceksiniz die 1kg. nescafe aldım ona göre :D FS54'e katılıyorum baklavasız olmaz maç

Herkes izleyici olurum diyor ya ondan sonra da baklavasına olsunmuş. :queen: Ben de izleyiciyim o zaman. Bence en sağlamı hiç halısahaya takım çıkarıcaz diye kasmayalım gidelim birilerinin maçını izleyelim orda çekirdek de alıp. :thumleft:

Motosikleti
Yok yok ben biliyorum yapacağımı.. Tamam, baklavasına... Ama seyirci olana baklava yok.. :bounce:

Seyirci diyip geçme, Orda son sez takımı desteleyeceğiz. Ben şimdiden slogan üretmeye başladım. Pankart bile açacağız. Bunun yanında baklavanın lafı mı olur. :p
Bu arada maçta kask takın bari, bende video çeker youtube yüklerim. Ana habere konu olursunuz. Çılgın Motor tutkunları halı saha maçında diye.
Bu fikir bana ait çalana çok kötü kayarım :queen:

@Tolga Can; senide beklerim dostum. Bak geliceksiniz die 1kg. nescafe aldım ona göre :D FS54'e katılıyorum baklavasız olmaz maç

Beklersinde nereye geleceğiz. Benim bu konuda fikrim yok. Cihan organize etsin. katılımcı oluruz. DEdikoduyu severim 80 den beri ;)
F54 beleş olan tüm etkinlikte var zaten ne yüzsüz güvenlik görevlisi, bu güvenlikler hep böyle mi, çalışıyorlar mı eğleniyorlar mı belli değil :silent:

Motosikleti
Seyirci diyip geçme, Orda son sez takımı desteleyeceğiz. Ben şimdiden slogan üretmeye başladım. Pankart bile açacağız. Bunun yanında baklavanın lafı mı olur. :p
Bu arada maçta kask takın bari, bende video çeker youtube yüklerim. Ana habere konu olursunuz. Çılgın Motor tutkunları halı saha maçında diye.

Beklersinde nereye geleceğiz. Benim bu konuda fikrim yok. Cihan organize etsin. katılımcı oluruz. DEdikoduyu severim 80 den beri ;)
F54 beleş olan tüm etkinlikte var zaten ne yüzsüz güvenlik görevlisi, bu güvenlikler hep böyle mi, çalışıyorlar mı eğleniyorlar mı belli değil :silent:

Güvenlikçilere laf yok.. :p çok güvenlikçi tanıyorum dövdürürüm seni onlara hee :mrgreen: Kaskla sahaya çıkma fikrini sevdim, biri bana kafalık orta açsın :mrgreen:

baklava yoksa seyirci de yok aga:p
işine gelirse

Homiligırtlak yaa :mrgreen: birader hepiniz seyirci oldunuz, sahaya top koşturacak adam yok bu nası iş :mrgreen:

Ben oynamak isterdim ama sadece duran toplara vurabiliyorum :queen:
Hangi güvenlik miş o, gönder gelsin, jelix marka biber gazı aldım. sıkarım suratına sabaha kadar döverim :p
f54 çekirge gibi bütün etkinlikte organik gıdalara saldırıyor :pale:

F54

tmm neyse bunların ne maç yapacağı var nede baklava alacağı bari gofretine oynasalar ona da razıyım:queen:

Ayıp ettin fatih ; Security kardeşliğinde ardımızda adam bırakmayız.
Çay, kahve, yemek sorun değil oğlum yeter ki gel, hatta yorgun olursan yatacak yer bile var. :cat:

Motosikleti
Ayıp ettin fatih ; Security kardeşliğinde ardımızda adam bırakmayız.
Çay, kahve, yemek sorun değil oğlum yeter ki gel, hatta yorgun olursan yatacak yer bile var. :cat:

Fatih bu adamın sözüne güven olmaz ona göre.. hadi yemeğini yersin de yatacak yer bile var diyo :santa:

Sen bunun yemeğini de yeme en iyisi :sunny:

Fatih bu adamın sözüne güven olmaz ona göre.. hadi yemeğini yersin de yatacak yer bile var diyo :santa:
Sen bunun yemeğini de yeme en iyisi :sunny:

Planımın içine ettin. :jocolor: Fatih'e uyandığı zaman ; "Gençsin güzelsin, rahat ve iyi yaşamak seninde hakkın" diyecektim. :pl:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar