Sakarya'dan Selamlar saygılar

Bir arkadaşımın önerisi ile bende buralardayım. Herkese selamlar saygılar. Hepimizin tekeri (özellikle de bu ıslak günlerde) düz bassın.

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Hoşgeldin toprağım :) Nescafeler için tekrar teşekkür :)

Saolasın Cihan, afiyet olsun her zaman beklerim bu zaten sayılmazdı :) Burası gayet iyimiş derli toplu güzel site :)

Motosikleti
Senin yüzünü gören cennetlik arkadaşım. Kayıplardasın, kahve istedin de ısmarlamadık mı :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beyler motosiklet.net üyeleri ve sakaryamotosiklet üyeleri arasında bir maç ayarlayalım Sakarya'da.

Motosikleti
Beyler motosiklet.net üyeleri ve sakaryamotosiklet üyeleri arasında bir maç ayarlayalım Sakarya'da.

Reşat abi hangi mevkide oynuyosa orada oynarım. :cherry: korner köşesine soframızı kurarız biz ustamla :mrgreen:

Bana uyar. Sakarya MT olur Sakamoto olur fark yapmaz yani :mrgreen:

Halısaha maçı olabilir, kaleye defansa geçerim; top geçer adam geçmez. :p Kahveye de geliyorum hem Cihan'a, ordan da İbrahim'e geçer kahve içeriz. :)

Motosikleti
Halısaha maçı olabilir, kaleye defansa geçerim; top geçer adam geçmez. :p Kahveye de geliyorum hem Cihan'a, ordan da İbrahim'e geçer kahve içeriz. :)

Valla kafamda bi taffarel var bi de sen varsın zaten file bekçisi olarak. seni kaleye koysak adamlar isyan eder sanırım :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Vallahi Muratcığım benim kilo 111.Kaleden başka mevkii düşünemiyorum kendime.Var gerisini sen düşün:)

Benim de 100 civarı zaten, 110u da görmüşlüğüm var. :) Gerçi koşarım da, top peşinde koşmaya ne gerek var bu yaştan sonra, geçerim kaleye top bana gelsin uğraştırmasın. :p

Motosikleti
Benim de 100 civarı zaten, 110u da görmüşlüğüm var. :) Gerçi koşarım da, top peşinde koşmaya ne gerek var bu yaştan sonra, geçerim kaleye top bana gelsin uğraştırmasın. :p

Adamın kafa çalışıyo.. Biz de beygir gibi topun peşine koşuyoruz valla, mantalite "maksat nefes atalım" :mrgreen:

Sabah 6'da kalkıp nefesimi atıyorum ben korucuk dağlarında, top peşinde atamam hiç, gerek yok. :D

Motosikleti
Tamam tamam kalede olursun rahat olursun.. Bizde kimler maç oynar bilmiyorum da bi takım çıkarırız elbet :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hacı ben kale dışı oynayamam.Kadro dışı kaldım bu durumda.

Motosikleti
Sırayla kale-defans değişirsiniz olma mı :)

Karşı takım kim olacak ki? Hepimiz aynı takımda mı olcaz? Ben defansa da geçerim sorun değil, hatta ileri çıkar sonra kalırım orda top ayağıma çarpar gol filan olur belki. :p Gelmem ama sonra uzun yol.

Motosikleti
motorla gelcen bi kere geliyon yaa uzun yol diyo. sanki köy yolu. 8-9 km hava alanı gibi yoldan geliyosun yaa. ben o yola ne zaman girip ne zaman çıktığımı anlamıyorum valla :queen::queen::queen: radar yoktur inşallah orda :queen:

Sakaryamotosiklet'le yaparız demiş anamurspor. olmadı kendi aramızda da yaparız yav :bounce:ben bi ara reşat ustaya uğradığımda sorarım onlardan takım çıkar mı diye..

motorla gelcen bi kere geliyon yaa uzun yol diyo. sanki köy yolu. 8-9 km hava alanı gibi yoldan geliyosun yaa. ben o yola ne zaman girip ne zaman çıktığımı anlamıyorum valla :queen::queen::queen: radar yoktur inşallah orda :queen:

Sakaryamotosiklet'le yaparız demiş anamurspor. olmadı kendi aramızda da yaparız yav :bounce:ben bi ara reşat ustaya uğradığımda sorarım onlardan takım çıkar mı diye..

Sahanın öbür ucundan bahsettim ben zaten uzun yol diye. :p Maçı da bizim o tarafa giderken solda halısahalar var orda yaparız çarşı bucak gezdirmeyin beni. :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar