Sakarya zirvesi

Geçmiş olsun şamil abi bunda da vardır bi hayır kazasız belasız tamamlanms ya o yeter bi başka gezi de beraber olmak dileğiyle diyelim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fazla kalabalık yoktu fakat muhabbet çok güzel di gelmeyenler çok şey kaybetti...

Artçı olmak istedim ama cevap veren olmadı sanırım yer yoktu.Neyse motosiklet edindiğimde aranızdayım inşallah.

F54

sakaryadan samsam ve ben vardım benimde artçım vardı zaten yoksa ben alırdım sıkıntı olmaz dı ama malesef...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Abi harbiden ayıp olmuş yahu koca şehirden iki kişi.sakaryamotosiklet grubundan hiç mi karşılık gelmedi?Neyse inşallah zamanla daha da gelişecek.Nereye gittiniz neler yaptınız anlatın hele,yediğiniz içtiğiniz size kalsın:)

F54

kanka irfan abi konu açacaktı ne oldu adam bi eve girsin bizde resimleri atarız ok

---------- Post added at 21:01 ---------- Previous post was at 20:59 ----------

Abi harbiden ayıp olmuş yahu koca şehirden iki kişi.sakaryamotosiklet grubundan hiç mi karşılık gelmedi?Neyse inşallah zamanla daha da gelişecek.Nereye gittiniz neler yaptınız anlatın hele,yediğiniz içtiğiniz size kalsın:)
ya işte bende onu anlamıyorum arkadaşlar toplanalım diyorlar tmm diyoruz gezi yapıyoruz gelen yok ama gelenlerin tekerine sağlık herkezi bekleriz gelen gelir gelmeyen kendi bilir gelenler ise güzel muhabbete katılır....

Evet Fatih hocam katılım çok azdı, olumsuz düşünmemek lazım belki havalardandır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar