Sakarya zirvesi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba sevgili arkadaşlar

Pazar günü 11 Aralık, Akyazı ya gidiyoruz, saat 11:30 Ada Center önünde buluşacağız yaklaşık 15 kişi geliyor, kimler geliyor bilemiyorum açıkçası gelmek isteyen var ise seviniriz.
Gelecek olanlar bu topici doldursun :)
Saygılarımla

Güven ben iş görüşmesini iptal ettirdim :) 1 gün ayarlasan olmaz mı :)?

Abi yeni girdim ise üç haftadır izin yapamıyorum kafayı yemek üzereyim sırf bu yüzden işi bırakmak üzereyim belki bugün çıkışımi verirsem yarın katılabilirim :)

Abi nerede çalışıyorsun

Atatürk bulvarın da kümes diye bi restaurant açıldı oradaym abi beklerim bi gün çay içmeye tabi işten çıkmassam bugün yarın:)

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Yav şüphen varsa ben kendimi iptal ederim nope problemo :) önce kendine güvenmen lazım.

Kocaeli İl Temsilcisi
evet arkadaşlar yavvv gezi düzenliyorsunuz liste yok bu nasıl iştir dostlar :)

1- samsam
2-piyanist_irf-eşi
3-münir
4-f54 (fatih
5-koray
6-ahmet n.
7-orhun ve eşi
8-cihan54

wayyy... gezi olurda ben olmam mı diyecektim ki .... irfan agam beni eklemiş ... biz nerede kaçta toplanıyoruz agam :)

Kocaeli İl Temsilcisi
wayyy... gezi olurda ben olmam mı diyecektim ki .... irfan agam beni eklemiş ... biz nerede kaçta toplanıyoruz agam :)

geçen ki gezide nerede toplanmıştık koray ? :) biz münirle yine sizi buluruz oradan adapazarı gurubuyla nerede buluşacağımız kesinlik kazanırsa ?

sevgili samsam dostum seni beklemekteyiz :)

tamam abi forumu takip ediyorum.. izmit tayfası özdilek avm de toplanırız

geçen ki gezide nerede toplanmıştık koray ? :) biz münirle yine sizi buluruz oradan adapazarı gurubuyla nerede buluşacağımız kesinlik kazanırsa ?

sevgili samsam dostum seni beklemekteyiz :)

Dostlar Ada AVM uygun mu sizin için ? Veya Merkezde buluşalım ayak üstü bir çay içeriz merkezde Çark Caddesinde turlarız önce :)

---------- Post added at 21:38 ---------- Previous post was at 21:36 ----------

Yav şüphen varsa ben kendimi iptal ederim nope problemo :) önce kendine güvenmen lazım.

E Cihan ne biliyim seni de kırmak istemiyorum hocam, ama düşününce de artçı tecrübem yok, e sana da ayıp olacak

İrfan hocam Ada AVM Erenler çıkışının orada, yani iki giriş var Ada ya bu Ankara tarafından girişte hemen girişte.

Kocaeli İl Temsilcisi
Dostlar Ada AVM uygun mu sizin için ? Veya Merkezde buluşalım ayak üstü bir çay içeriz merkezde Çark Caddesinde turlarız önce :)

---------- Post added at 21:38 ---------- Previous post was at 21:36 ----------

E Cihan ne biliyim seni de kırmak istemiyorum hocam, ama düşününce de artçı tecrübem yok, e sana da ayıp olacak

akyazıdamı şamil agam :) ? bir resim filan koyabilirmisiniz yada cps adresi filan , başka yerlerden gelecek arkadaşlar olursa fikir verir gerçiii biz buluruz sorun olmaz :)

---------- Post added at 19:45 ---------- Previous post was at 19:43 ----------

İrfan hocam Ada AVM Erenler çıkışının orada, yani iki giriş var Ada ya bu Ankara tarafından girişte hemen girişte.

anladım agam :) koray bu işe el atsın biz onu buluruz oda seni bulur , izmitli olarak , gerçiiii bizde karamürselden geleceğiz ama izmiti çok fazla bilmem :)

Abi

Akyazı bizim gideceğimiz yer, Ada AVM Adapazarı merkezde bulunuyor, yani buluşup gideceğiz, Adapazarlılar zaten Ada AVM yi bilir, komşular için ise:

E5 ten geliyorsunuz, İzmitten Ankaraya gidiyorsunuz, Adapazarı ilk girişe geldiniz sanayi var ilk girişte o girişte yonca girişi yani oradan girmiyorsunuz düm düz devam ediyorsunuz 4-5 KM sonra 2. giriş var oradan Adapazarına girişine giriyorsunuz, kaçırmamak için Nehirkentten sonra ki giriş, girişten giriyorsunuz yoncadan dönüyorsunuz 4-5 KM sonra sol tarafınızda Ada AVM yi görebilirsiniz, eğer sizin bildiğiniz bir yer var ise orada da buluşabiliriz, cebimi vereyim

532 525 83 41 yarın araşırız

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner

Tamam Samsam sorun yok :) beni listeden kaldırabilirsin. Benim motorla trafiğe çıktığım zaman aktivitelere katılmaya başlarım artık ;) İyi eğlenceler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar