[Sakarya - MT]

arkadaşlar bu cumartesi toplanıp bi kartepe de piknik yapalımmı? bu sefer erken kaçmıcam söz :)

???????????????????????????????????????????????????????????????????????

pazar günü formula var istanbul parka gelen var mı? ben motorla gidicem

arkadaşlar uzun zamandır bu siteye bakamıyorum kusura bakmayın:bounce: ..ama bu pazar olmadı bidahaki pazar buluşup toplaşalım.

tabii sizede uyarsa...:wiinkk:

ODUNCU festival hakkında biraz bilgi versene hangi gün yapılacak kimler katılacak falan filan

yalan oldu resmen sakarya grubu.. geçen nurgül ablamız yakaldı beni sapanca'da.. ona da söyledim.. eskiden daha aktiftik :( ilk heves herkes hadi buluşalım falan diyodu . o da bitti şimdi.

arkadaşlar sakarya grubu hala aktif..ama burdan haberleşemiyoruz artık..buluşmalarımızı buraya yazacağım gelip katılmak isteyenleri bekliyoruz...

arkadaşlar bu pazar günü yağmur olmazsa bir şeyler yapalım.bir organizasyon yapıp biraz gezsek fena olmaz değil mi herkes görüşlerini yazsın lütfen

my heart bi zamnında iki kişiyle abant gezısı yapmıstık tarihte 9 temmuzdu gezı yazılarındanda bakabilirsiniz

yine ses çıkmadı sizden ya halbuki bugün pazar hava ne güzel bugün birşeyler yaparız diye bir gün erken geldim istanbuldan ama gördüğüm kadarıyla bir hareketlilik yok :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar