[Sakarya - MT]

kartepe nin yolu bozuksa o kötü işte.. benim motor geçmez :( neyse bakcaz artık bi çağresine

mehmet hocam zaten 2 temmuzda serpilinde işi varmış.bizde abantı bu vesileyle 9 temmuza attık.umarım bundada bi problem çıkmaz..siz olmadan gidilmez abanta mutlak suretle bekliyoruz!!:rendeer: bu arada abant gezisinede herkes davetlidir..

eveeett.kartepe için az zaman kaldı..

bora eğer gelmeyi düşünüyosan bizimle irtibata geçersin:cat: .
utku sende ne zamandır ortalarda yoksun:silent: .kartepeye bu hafta sonu gidiyoruz senide bekliyoruz:cat: .gelecek olanlar el kaldırsın...:wiinkk:

selase' Alıntı:
mehmet hocam zaten 2 temmuzda serpilinde işi varmış.bizde abantı bu vesileyle 9 temmuza attık.umarım bundada bi problem çıkmaz..siz olmadan gidilmez abanta mutlak suretle bekliyoruz!!:rendeer: bu arada abant gezisinede herkes davetlidir..

eveeett.kartepe için az zaman kaldı..

bora eğer gelmeyi düşünüyosan bizimle irtibata geçersin:cat: .
utku sende ne zamandır ortalarda yoksun:silent: .kartepeye bu hafta sonu gidiyoruz senide bekliyoruz:cat: .gelecek olanlar el kaldırsın...:wiinkk:

tamam abi özelden geliyorum . .bu arada kesin olarak cumartesi günü netleşir heralde buluşma yeri ve saati. ? ?

evet c.tesi kesinleşir..pazar sabahı kaçta ve nerde buluşacağımızı burdan takip edersiniz...

ya arkadaşlar uzun zamandır motorla gezmiyorum ve kpss'ye çalışıyorum bir ay kaldı kpss sınavına.bu kartepe gezisine de gelmeyi çok istiyorum ama boludan eşimin arkadaşları gelecek c.tesi yatıya kalacaklar pazar sanırım öğleden önce gitmezler ben onları en kısa zamanda göndermeye çalışacağım ( ne konuksever bir ev sahibiyim ama :) ) ama sanırım sabahtan aranıza katılamayacağım ancak öğleden sonra yanınıza gelmek için elimden geleni yapacağım. abanta da gelmek istiyorum daha 9 temmuza var tabi ama güzel bir gezi olacağına eminim boluyu hiç görmedim bu da bir vesile olur.

Valla söyledimmi bilmiyorum ama pazar günü bizim motorların distribütörünün daveti var İzmite ICM ye gidicez. Kartepede size iyi eglenceler ama başka bir zaman illa çıkalımyine.

oduncu biz kartepeye cıkıalım dedik..baska zamman cıkarız yine.izmittende 2 arkadsımız bizimle olacak captaınfuture ve richy...boraciner bana özleden numaranı yolla pazar senı arayacam yola cıkanca..yol asfaltlımıs bi problem yok zorlanmayız..nurguldemırbay kac gibi aramızda olursun 1 gibi dersen senıde bekleriz.biz 1 gibi cıkmayı dusunuyıoruz

şuan için kartepeye gelecek olanlar;

1.lubimaya54
2.selase
3.GILDOR
4.nurguldemirbay
5.boraciner
6.captainfuture+eşi ve ailesi (izmitten katılacaklar)
7.richy(izmitten katılacak)
8....
9....
10...

arkadaşlar başka gelecek olan varsa bizimle irtibata geçsin:rendeer: victor54 kesin bişey sölemediğin için seni listeye eklemedim.umarım en kısa zamanda bizimle gelip gelmeyeceğini kesin olarak bildirirsin(mutlaka gel.bekliyoruz:wiinkk: )..

bu arada 9 temmuz abant gezisi için topic açılmıştır.abant gezisine katılacak olanlarda ordan takip edebilir..:cat:

Abant Gezİsİne BÜyÜk İhtİmal Katilirim Ama Kartepeye Gelemİycem İyİ EĞlenceler ArkadaŞlar

Pazar günü Kartepe gezimiz çok güzel geçti. Önce Ben ve boraciner GILDOR lubimaya54 ve selaseyi kırkpınar ışıklarda karşıladık sonra doğru maşukiyeye doğru yola çıktık. izmitten gelen arkadaşlarla birlikte maşukiyede alış veriş yapıldı. Sonra 5 motor ve bir araba kartepe yollarına vurduk. Yolda inanılmaz manzaralarla karşılaştık. Fotoğraflar selasede
bekliyoruz artık...
Kartepe yolu virajlarıyla oldukça zevkli bir yol. Ben kendi adıma kartepe yolunda motor kullanmaktan çok zevk aldım. Kartepeye vardığımızda teleskilerle zirveye çıktık ve fotoğraf çekildik. Teleski özellikle izmitten gelen arkadaşımız aydının çocukları ahmet ve doğaya dönmedolap zevki tattırdı ve tabi ki bana...:wiinkk:
Tabi bu kadar temiz hava karnımızı acıktırdı ve yakınlardaki uzunyayla mesire yerinde mangal yaktık güzel bir piknik yaptık. ardından top oynadık.
Yani çok güzel bir pazar günü geçirdik.:mrgreen:
Fotoğrafları bir an önce bekliyoruz.

ben çok yoruldum walla... bi otobüs dayak yemiş gibi oldum :) yarım saat durup öyle dönmeliydim :(

gençler dünkü gezinin topiğini açın da elimde bir kaç tane resim var onları yolliim

arkadslar selase(yani sewgülüm)suan cebecide oldugu için fotoları gönderemiyoruz..makınede onda.en kısa zamanda fotolar sitede olcak..kusura bakmayın..ayrıca hersey için tüm arkadaslara tekrar tekrar teskkur ederim:rendeer:

richy büyük ihtimalle fotoğraflar için ayrı bir topik açılmaz çünkü daha önceki gezilerde yine burada fotoğrafları yayınladık.sen fotoğraflarını burada göster istersen ama en çok fotoğrafı selase çekti. o bir topic açıp fotoğrafları orada yayınlarsa orasını bilemem tabi ki.ya fotoğrafları merak ediyorum bir an önce yayınlansın. selasenin bir an önce gelmesini bekleyeceğiz artık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar