[MT İstanbul] 9 Temmuz 2006 / Abant'a gelmek isteyenler buyrun topiğimize..

slm arkadaşlar..

anladığım kadarıyla bu iş topic açılmadan olmayacak.çünkü her hafta sonu için bi gezi programı var:silent: ..

bu kendi çapımızda yapılacak olan bir gezi:cat: ..

9 temmuz pazar günü müsait olan (uzun yol yapmak isteyen) herkesi abant yollarına davet ediyoruz:rendeer: ..
biz sabah 8:30 da sakaryadan hareket edeceğiz.izmit ve istanbul grubu olarak gelmek isteyenlerinde kendi aralarında bi saat belirleyip 11 civarı abantta olmaları iyi olur:rendeer: ..
TRADER'de bize yardımcı olursa programımız şöle..

1- Abantta At ve paytona binme
2- Bolu-Gölcük (süper bir yermiş)
3- Mudurnuda Tarihi evler ve Yöresel yemekler(en güzeli bu:wiinkk: )
4- göynük (tarihi evler ve akşemseddin turbesi)
5- sonra maşukiye
6- ist.a gideceklerde Tem'den yola devam..

gelmek isteyenler isimlerini yazdırırsa seviniriz..

eveett..gelelim katılımcı listesine;

1. selase(yani ben)
2. lubimaya54(biricik sevgilim)
3. ODUNCU
4. GILDOR
5. victor54
6. muhbir
7. nurguldemirbay
8. tunoka+1
9.jasmine
10.hunluata
11.LucasBishop
12.necdet
13.TRADER
14.crato
15.bypro
16.basbali
17.erdem.gunduz
18.korhanx9
19.handeee
20...

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
amanin ne güzel bir topik bu şimdi abant mabant

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
anaaa:p çok yol beee:mrgreen:
S&S

:pale: niye dalga geçiyosunuzki bacak kadar çocukla..

yanılmıyosam abantın izmit,istanbul ve sakarya ya uzaklığı şöyle;

abant-istanbul arası :282km
abant-izmit arası :171km
abant-sakarya arası :134km

Her türlü gelirim üstat.Bana yol görünsün yeter ki.Gidelim gidelim.

istanbuldan gelecek olanlar için mesafe biraz uzun olduğundan scooterların en az 3 kere mola vermesi lazım.yoksa motorlar şişebilir..eğer ist.dan gelirken scooterlar olarak bi grup oluşturursanız sizin için daha iyi olur.:wiinkk:

ayrıca arkadaşlar gelecek olanlar kesin bişey sölerse bi liste oluşturalım..:cat:

selase' Alıntı:
istanbuldan gelecek olanlar için mesafe biraz uzun olduğundan scooterların en az 3 kere mola vermesi lazım.yoksa motorlar şişebilir..eğer ist.dan gelirken scooterlar olarak bi grup oluşturursanız sizin için daha iyi olur.:wiinkk:

ayrıca arkadaşlar gelecek olanlar kesin bişey sölerse bi liste oluşturalım..:cat:

haklısın üstat.hızlara göre grupla oluşturmak faydalı olur.beni yaz listeye.kesin gelicem.diğer taraftan hazı scooterlar da katılıyor, ben bi diğer arkadaşları da yoklayayım.

dilediğine haber verebilirsin kelsinus..en yakın zamandada bi liste oluşturacağım:)

aslında bu gezi kendi aramızda yapılacak.büyük çaplı deil açıkçası.fakat gelecek olan herkese kapımız açık..

abant çok güzel biyer..özellikle at ve paytona binmek çok eğlenceli olacak:wiinkk:

ben fotoğraf makinamı getirecem.sizde unutmayın:cat: gezimizi gelemeyen arkadaşlarlada paylaşabilecez..:cherry:

ewet arkadaslar dusunun tasının..gelecek arkadslar isimlerini versın..bizde listeyi cıkartalım..bolu ve duzdekı arkladaslar siz den nıye sees yok..aslında böyle bir guzel yere sizlerin bizi dawet etmesı lazım..hadii arkadaslar biraz canlanın

bana uyar o tarihe kadar büyük bi aksilik olmazsa ki inşallah olmaz ,beni listeye yazabilirsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çok Hoş Olur

arkadaşlar benide yazın lütfen

jasmine' Alıntı:
bana uyar o tarihe kadar büyük bi aksilik olmazsa ki inşallah olmaz ,beni listeye yazabilirsin.

Ooooo!Jasmine kardeş.Yol basalım di mi ya?Ya bu arda Jasmine, doping'e (Adem) ulaşamıyorum.Acaba sende telefon numarası filan var mıdır?Bu adam bilgisayarına küsmüş galiba.Haberi olsa değil Abant'a Erciyes'e gelir o.:queen:

bukadar mı arkadaşlar? başka gelen yokmu:silent: ?

bu arada jasmine kırkpınara gelirken yolda ufak tefek kazalar geçiren sendin sanırım:silent:

liste hazırlanmıştır...başka katılacak arkadaşlar varsa isimlerini yazalım..:cat:

Yol dıye buna derim :)

Hocam ben musaıt olur ısem gelırım.. Sımdıden cok erken bunu soylemek:) Ama aklımdasınız..

Bence soyle bır gezı yapılırsa daha makbul olur:Tabı takdır yıne de sızındır. ben bıraz gezen bır abınız olarak su yerlerı de gormenızı ısterım..Mesela olası guzergah:
1- Abant Ata bınme vsvs..
2- Bolu-Gölcük (super bır yer)
3- Mudurnu Tarıhı evler Yoresel yemek yeme
4- goynuk (tarıhı evler-aksemseddın turbesı)
5-Arka yoldan masukıye-
6-sapancadan Tem e gırıs ve ıst.

Yol dıye buna derim :)
Selamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar