TRADER' Alıntı:Hocam ben musaıt olur ısem gelırım.. Sımdıden cok erken bunu soylemekAma aklımdasınız..
Bence soyle bır gezı yapılırsa daha makbul olur:Tabı takdır yıne de sızındır. ben bıraz gezen bır abınız olarak su yerlerı de gormenızı ısterım..Mesela olası guzergah:
1- Abant Ata bınme vsvs..
2- Bolu-Gölcük (super bır yer)
3- Mudurnu Tarıhı evler Yoresel yemek yeme
4- goynuk (tarıhı evler-aksemseddın turbesı)
5-Arka yoldan masukıye-
6-sapancadan Tem e gırıs ve ıst.
Yol dıye buna derim
Selamlar
necdet' Alıntı:inşallah bende gelebilirim yavaş yavaş açılalım tabi yol hızlı olsunki
gittiğimiz yerde tadını çıkartalım :cat:
erdem.gunduz' Alıntı:Arkadaşlar çok güzel bir parkur, gezilip görülmesi gereken yerler kesinlikle.
ama bir sorun var istanbuldan gelecekler için bir günde yapılması hiç doğru olmayan bir parkur. özellikle 250cc ve altı motorlar için
istanbul-bolu merkez 250 km, gidiş-dönüş 500 km
yol üzerinden abant 22 km, gidiş-dönüş 44 km
toplam da 544 km yi aynı gün içinde yapmak yorgunluk, konsantrasyon eksikliği ve dolayısı ile kaza riski artar
buna birde bolu merkezden gölcük-mudurnu-gönen turu ilave olursa sanırım yapılacak mesafe yaklaşık 700 km bulur ki kesinlikle aynı 250 cc ve altı motorlarla aynı günde yapılmamalı
kelsinus' Alıntı:Çok zorlanır mıyız dersin üstadım?Ben de bir açıldım ki sorma.Ama riske girmemek de lazım.Artçı da olunca.Onu da düşünmek lazım.İçime kurt düşürdün Erdem üstadım.Çok eğlenceli olur diye düşünmüştüm ama hesabımı iyi yapayım.
erdem.gunduz' Alıntı:Arkadaşlar çok güzel bir parkur, gezilip görülmesi gereken yerler kesinlikle.
ama bir sorun var istanbuldan gelecekler için bir günde yapılması hiç doğru olmayan bir parkur. özellikle 250cc ve altı motorlar için
istanbul-bolu merkez 250 km, gidiş-dönüş 500 km
yol üzerinden abant 22 km, gidiş-dönüş 44 km
toplam da 544 km yi aynı gün içinde yapmak yorgunluk, konsantrasyon eksikliği ve dolayısı ile kaza riski artar
buna birde bolu merkezden gölcük-mudurnu-gönen turu ilave olursa sanırım yapılacak mesafe yaklaşık 700 km bulur ki kesinlikle aynı 250 cc ve altı motorlarla aynı günde yapılmamalı