[MT İstanbul] 9 Temmuz 2006 / Abant'a gelmek isteyenler buyrun topiğimize..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
inşallah bende gelebilirim yavaş yavaş açılalım tabi yol hızlı olsunki
gittiğimiz yerde tadını çıkartalım :cat:

trader yavas yavas hersey netlesir..yol,güzergah....ama cok guzel bir gezi olacak..acıkcası motorsikletle uzun yol yapmak isteyenler için çok ideal..selasem listeyi günelleyelım..gelenleri ekleyelım tekrardan:rendeer:

TRADER' Alıntı:
Hocam ben musaıt olur ısem gelırım.. Sımdıden cok erken bunu soylemek:) Ama aklımdasınız..

Bence soyle bır gezı yapılırsa daha makbul olur:Tabı takdır yıne de sızındır. ben bıraz gezen bır abınız olarak su yerlerı de gormenızı ısterım..Mesela olası guzergah:
1- Abant Ata bınme vsvs..
2- Bolu-Gölcük (super bır yer)
3- Mudurnu Tarıhı evler Yoresel yemek yeme
4- goynuk (tarıhı evler-aksemseddın turbesı)
5-Arka yoldan masukıye-
6-sapancadan Tem e gırıs ve ıst.

Yol dıye buna derim :)
Selamlar

TRADER gerçekten güzel düşünmüşsün:wiinkk: biz abant taraflarını tam bilmediğimiz için senin gibi gezen birinin bu konuda bize yardımcı olması çok iyi olur:cat:

liste güncellendi..

Abant'a gelmeyi istiyorum bir aksilik olmazsa ya da o tarihte ayvalıkta olmazsam ( motor da harika ama denizi tek geçerim ) mutlaka katılacağım.

walla ben de gelebilirim bir aksilik olmazsa. güzel olur oralar.
geleceğim netleşince ismimi yazarsınız.
saygılar.

hocam organızator arkadaslardan bır kacı ıle bır aksam goruselım bıraz sohbet edelım katılımı ve guzergahı konusalım ıstersenız..

selamlar

her nekadar baslıkta mt istanbul yazsada trader arkadasım biz mt sakarya grubundayız..site yoneticisi arkadslar öyle yazmıs.istanbuldaki arkadsları sen organıze edebilirmısın..hadi arkadaslar artık listeyi netlestirelim.gelmek isteyenler ismını yazdırsın lutfen

Arkadaş merhaba, buralarda işler çok karışık, jandarma ve polis ehliyet nedeniyle göz açtırmıyor. Malum kaç kişinin ehliyeti var sormak lazım ! 8 Temmuzda sakaryada sınava gireceğim müsait olursam gelmek isterim.
Mudurnuya geldiğinizde yemek konusunda tavsiye ve yardımcı olabilirim. Ayrıca İst gelirken Akyazı gişelerinden çıkıp direkt mudurnu tarafına gelirseniz, Taşkesti diye bir beldeden Abant a dağlık yollardanda gidebilirsiniz, manzara çok güzeldir.

Benide yazın biaksilik olmazsa katılmak isterim...

arkadaslar hemen herhafta sonu bolu abanta motorlarla geziye gittigimiz icin bu işi organize eden arkadaşa gerekli olan tüm bilgileri veririm.
bana msn den ulasmak isterse [email protected]

ata binmek 15 dk. 5 ytl.
abantta gidilecek en güzel restoran kır restoranıdır.fakat fiatlar malum çok pahalı olduğundan orada mangal partisi yapmak daha mantıklı.yol üstünde sucuk ekmek satan köylü arkadaşlarımız var.yani aç kalmazsınız.abanta giriş 2.5 ytl dir.motorunuzu dışarı parkedip girmek istersenizde 2.5 ytl vereceksiniz.:D gölün etrafını motorlarla gezebilirsiniz.yanınızda fotoğraf makinası video kaydedici gibi cihazları getirmeyi unutmayın.bu güzelliği görüntülemek istersiniz.şimdi golde nilüferler açmıştır.eğer yeni tanıştığınız bi kız arkadaşınız varsa muhakkak getirin o güzelliğin içinde size kesin aşık olur.:D aynı zamanda romantik biyerde.herneyse öğrenmek istediğiniz bii olursa topiği izleyecem.bana sorun sizlere yardımcı olurum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
necdet' Alıntı:
inşallah bende gelebilirim yavaş yavaş açılalım tabi yol hızlı olsunki
gittiğimiz yerde tadını çıkartalım :cat:

Üstadım mutlaka...Bir kere şahane bir yol.İkincisi İstanbul'dan katılan bir iki arkadaş da gördüm sanki, yalnız olmayacağız.Küçük bir grup olarak katılırız.Ve sonuncusu; kaşarlı mantardan sonra bir de sucukların tadına baksak ya...:queen:

arkadaşlar uzun zamandır siteye giremedim ancak vaktim oldu.
listeyi güncelledim.

basbali msn adresini kaydettim seninle en kısa zamanda irtibata geçelim..:cat:

Arkadaşlar çok güzel bir parkur, gezilip görülmesi gereken yerler kesinlikle.

ama bir sorun var istanbuldan gelecekler için bir günde yapılması hiç doğru olmayan bir parkur. özellikle 250cc ve altı motorlar için

istanbul-bolu merkez 250 km, gidiş-dönüş 500 km
yol üzerinden abant 22 km, gidiş-dönüş 44 km

toplam da 544 km yi aynı gün içinde yapmak yorgunluk, konsantrasyon eksikliği ve dolayısı ile kaza riski artar

buna birde bolu merkezden gölcük-mudurnu-gönen turu ilave olursa sanırım yapılacak mesafe yaklaşık 700 km bulur ki kesinlikle aynı 250 cc ve altı motorlarla aynı günde yapılmamalı

erdem.gunduz' Alıntı:

ama bir sorun var istanbuldan gelecekler için bir günde yapılması hiç doğru olmayan bir parkur. özellikle 250cc ve altı motorlar için

toplam da 544 km yi aynı gün içinde yapmak yorgunluk, konsantrasyon eksikliği ve dolayısı ile kaza riski artar

buna birde bolu merkezden gölcük-mudurnu-gönen turu ilave olursa sanırım yapılacak mesafe yaklaşık 700 km bulur ki kesinlikle aynı 250 cc ve altı motorlarla aynı günde yapılmamalı

Çok zorlanır mıyız dersin üstadım?Ben de bir açıldım ki sorma.Ama riske girmemek de lazım.Artçı da olunca.Onu da düşünmek lazım.İçime kurt düşürdün Erdem üstadım.Çok eğlenceli olur diye düşünmüştüm ama hesabımı iyi yapayım.

kelsinus' Alıntı:
Çok zorlanır mıyız dersin üstadım?Ben de bir açıldım ki sorma.Ama riske girmemek de lazım.Artçı da olunca.Onu da düşünmek lazım.İçime kurt düşürdün Erdem üstadım.Çok eğlenceli olur diye düşünmüştüm ama hesabımı iyi yapayım.

bende katılmayı kesinlikle isterim ama yaklaşık 12-14 saat gibi bir süre de gezinti amaçlı yaklaşık 700 km yol yapmak çok yorar ve tehlikeyi de beraberinde getirir. üstelik çoğumuzun motoru 250cc ve altı

Forumdan Uzaklaştırıldı
yolunuz acık olsun :)

erdem.gunduz peki bu yolculuk gerekli yerlerde yeteri kadar mola verildiğindede aynı riski taşırmı acaba:silent: ?

bence yolu uzatmada otobandan gidip gelinirse risk diğer yolculuklar kadar olur.
zaten otobanda çok hızlı gitmesen de duraklama hiç olmadığından ortalama hız 90-100 civarı olur bu da şişme yapmayan her motorun 3 saatte rahatça varması anlamına gelir.
yolunuz açık olsun.bakarsınız biz de ankara'dan çıkıp bi uğrarız yanınıza!

erdem.gunduz' Alıntı:

Erdem dogru soylemıs Ufak motorların hıc sansı olmaz bu yolda gercek bu..Ancak sureklı bır sekılde 120 ve ustu basılırsa bu yol bır gunde bıter . Konvoylarda ıse ortalama surat 80 bıle olmuyor..

yani ist.dan gelecek düşük cc'li motorlar için imkansız diyosunuz ölemi:salut: ?

ozaman ist.dan gelecek olanlar c.tesi akşamından gelsin o gece abantta kamp yapsın pazar günü hepberaber gezip eğlenelim akşam geri dönelim:queen:

o da mı olmaz:silent: ??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar