[Sakarya - MT]

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
:mrgreen: rüyadan uyandığı gibi "bırakın atomu parçalıycam" demek gibi bişey oldu bu..

Abicim ben bu adamın bin tane figürünü gördüm. Nasıl atlarsa atlasın. Yüz üstü suya yapışıyor :queen:
% 40 yağmur olasılığı var. Ne çekti cihanım be, yine güneş yüzü göremeyecek :sunny:

kedi gibi dört bacak üstüne düşüyorsa her seferinde sorun yok,koyver gitsin:queen:

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Utku sen mi lan.. benim iki tane can kardeşim var. Utku ve Okan..

F54

Mangal olayı varsa gelirim, çaylar benden :)

kanka gideceğimiz yerde çam ormanları var yakacaz mangalı açacaz rakı yı verecez çoşkuyu:cherry:
gelemeyen klavye motorcuları da burda ona buna bok atsın:farao:
gelemeyecekleri için çatlıyorlar:pl:
kedi uzanamadığı çiğere mındar der misali:p

---------- Post added at 22:29 ---------- Previous post was at 22:07 ----------

Bu hafta etkinlik varmı onu haber verin.
bu hafta büyük cc ler geziye gideceler abi o yüzden buraya yazmıyorlar:queen:

kanka gideceğimiz yerde çam ormanları var yakacaz mangalı açacaz rakı yı verecez çoşkuyu:cherry:
gelemeyen klavye motorcuları da burda ona buna bok atsın:farao:
gelemeyecekleri için çatlıyorlar:pl:
kedi uzanamadığı çiğere mındar der misali:p

---------- Post added at 22:29 ---------- Previous post was at 22:07 ----------

bu hafta büyük cc ler geziye gideceler abi o yüzden buraya yazmıyorlar:queen:

Kim gidiyomuş kanka?

F54 Fatih
bu hafta büyük cc ler geziye gideceler abi o yüzden buraya yazmıyorlar:queen:[/QUOTE]

Büyük cc derken (Yani biz her yola uyarız 150 cc den 650 cc ye kadar uyar hani)

eşme toplanması güzeldi az sohbet şansı bulduk ama hoştu ilk ben kaçtım ama aklım orda kaldı biz izmitte TOPLANAMIYORUZ sabit sebebi yok

eşme toplanması güzeldi az sohbet şansı bulduk ama hoştu ilk ben kaçtım ama aklım orda kaldı biz izmitte TOPLANAMIYORUZ sabit sebebi yok

Ruhani bir sebep bence(ayrıca bazı yeni yetmeler marka model takıntısı yapıp kendi aralarında gruplaşma yapıyorlar)bence motorcu motorcudur.Mobiletle bile bir buluşmaya gelse insan onun varlığı insanlığı yeter.Kişinin gelmesi önemlidir.Motorunun modeli rengi hızı markası vs.önem arzetmez.Ama ben çok görüyorum toplanmalarda bazı ukala insanlar motorunu ön plana çıkartmayı çok seviyor.Kişiliğini gizliyor yada ikinci plana atıyor.Hiç sevmem öyle kişileri.

ondan dolu var buralarda

İşte onlar gerçek motorcu değil çoğu apaçi ruhlu zaten bir kısmıda gösteriş budalası.Şimdi bir insanın en iyi motora sahip olması onun ulaşılamaz olmasına vesile değildir.Hayabusayada binebilirsiniz ama insan olarak mütevazi iseniz.Sizin kişiliğiniz ön plandadır.Motorunuz ikinci planda kalır.İnsanlar sizi sevdiği için bir araya gelir.Motorunuzu sevdiği için değil.

Önümüzdeki hafta çok sakat, Gelmeme ihtimalim % 90 çok şey kaçırıyorum biliyorum ama arkadaşların mutluluğuna şahit olacağım :salut:

Bu hafta ben yokum Bursa'ya gidiyorum, ekipten şimdilik bir ses yok :)

Düğüne mi gidiyorsun ? Bende Bursaya gidiyorum. Beraber gidebiliriz ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar