[Sakarya - MT]

Önümüzdeki hafta çok sakat, Gelmeme ihtimalim % 90 çok şey kaçırıyorum biliyorum ama arkadaşların mutluluğuna şahit olacağım :salut:

Düğüne mi gidiyorsun ? Bende Bursaya gidiyorum. Beraber gidebiliriz ...

BEN biliyorum tolga senin nereye gittiğini uyandırma :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:53 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Hahaaaah :mrgreen: video bile çekiyo adam :queen:

[/COLOR]https://www.biletino.com/Event/Detail/351/ozgur_candar_sindirgi_4_uluslararasi_balikesir_motor_festivali

Ben altın olukta olucam feztival tarihinde mutlaka giderim diye düşünüyorum.

Motosikleti
Ben de Ereğli'ye gidiyorum aynı tarihte, malesef çakıştılar.. (Aslında Ereğli bahane Amasra şahane :mrgreen: )

Motosikleti
Ben kampa gelemem sanırsam. Günübirlik gelebilirim, cumartesi akşamı programım var.

Beyler motorumu büyüttüğümden dolayı 2011 Model CBF 150 mi satıyorum.6000 kmde herşeyine kefil olabileceğim bir motor.Bazı arkadaşlar gördü gerçi ama resimlerinide koyayım.

-

-

Buda yeni motorum

-

Yorumlarınızı bekliyorum.

Motosikleti
Hayırlı olsun hocam. Tay gibi maşallah ::sm_smile

hayırlısı olsun usta güzel makine. İnşallah motoru bi an evvel sat arsında alırsın.

Motosikleti
hayırlısı olsun usta güzel makine. İnşallah motoru bi an evvel sat arsında alırsın.

Başkan nasılsın. Var mı motoru arayan soran alan düşünen.. Bu arada senin mat hala bende.. Bu hafta içi kırmızı kurdeleyi kesip motoru sezona açıyorum hayırlısıyla. getircem matı da.. :cat:

Başkan nasılsın. Var mı motoru arayan soran alan düşünen.. Bu arada senin mat hala bende.. Bu hafta içi kırmızı kurdeleyi kesip motoru sezona açıyorum hayırlısıyla. getircem matı da.. :cat:

E zahmet olmazsa :) olum tokatcımısın 3 ay oldu alalı :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:59 ----------

Ben haziranın 23 ne kadar sezonu kapadım kendimi yıllık izine saklıyorum burdan İstanbul Çanakkale üzerinden altınoluk yapıp dönüşte de bursa İznik gölü üzerinden gelicem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar