Tolga reis , ebaydan alınacaklar var abi. tahmini olarak kaç günde elimize ulaşır ?.
hay tolga abini......:queen:
Cihan abi de oyle diyordu zaten. Hay Tolga abinin ... gerisi yok rtuk varmis![]()
CBF 150 göre çanta demiri hazır piyasada vardır. Ben özel yaptırdım. 300 TL ye mal oldu. Uzun yola çıkacak ve kamp yapacak insanların çok işini yarıyor benim yaradı.
A noktasından B noktasına malzeme götürüp getirmek içinde çok idealler. Benimkiler tak çıkar çanta - Kappa K21 ve Kappa 35 Topcase sen alma.
Sen benim motoru komple al. CBF150 yi bana ver. Çanta derdin olmasın :queen:
Bu arada bende bmw 650 hastasıyım. Parayı bulunca almayı düşünüyorum. şimdi alırsak masrafını kesinlikle karşılayamayız. Uzak dur Salim abi, kaç kaç :cherry:
bende bmw 650 hastasıydım uzun uzun araştırdım hakikaten bmw nin parçaları ve bakımı çok pahalı en sonunda pegaso 650 de karar verdim tarz olarak aynı kullandığı motor aynı 1998 model bmw parasına 2003 model pegaso aldım 1 aydır kullanıyorum gayet memnunum dezavantajı ise parçaları biraz zor bulunuyor ve anlayan usta bulmak zor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:49 ----------
bu yan çanta olayını araştırıyorum bende, fiyatlar acayip uçuk ucuza halletmenin bir yolu yokmu acaba? metal takım çantası alıp monte etmeyi düşünüyorum![]()
O zaman soft çanta kullanacaksın. Bende aprilla sahibi olmayı çok isterdim ama bizden geçti artık. Halbuki çok da yakışıyor
Boyu boyuma, huyu huyuma bir motosiklet.
[url]http://o1305.hizliresim.com/19/k/n4pw8.jpg[/url]
sen cross için doğmuşsun abi, xtreme maxi paketliyorum.
hic sevmem krosu.cunku oyle dogmamisim.Sonradanda kroscu olunmuyor.Enduro tarzi eh iste idare eder.

Kamp işi bana uyar.
beyler kamp işini haftaya yapalım bende katılayım be yaw:cherry:
Ben bu işlerde biraz acemiyim.Doğa Adamı Tolga akıl hocalığımı yaparsa (kamp işi hakkında) bende bir kafa dinlemek istiyorum aslında.Çalış çalış ebeminki hep aynı ölçüde.(1 Karış) yeter artık daa.Bugün yine işyerinden emekli bir abimizi kaybettik.Allah rahmet eylesin.
tolga abi. benim işi ayarlayalım be abi.
Bu haftasonu benim işim vardı, sonraki haftasonu yapalım hakikaten.![]()