[Sakarya - MT]

Bende depremde verilen tulum var. 14 sene oldu. hala ilk günkü gibi yaw, çok kalitelisini almışım :p
Birde tek kişilik çadır alcaklar almasın. Benim elimde hiç kullanılmamış taklidi yapan çadır var. Onu vereyim. Bende çift kişilik alayım diyorum. :cat:

tolgacım en küçük çadır bile iki kişilik oluyor ama japonlara göre yaptıkları için bizim Türklere küçük gelmekte sen 4 kişilik al anca 2 kişi sığar....

Benim çadır tam benlikte biraz daha geniş olursa iyi olur. Mutfağı, yatak odası, salonu olsun istiyorum.
Cihanı o salonda koşturmak istiyorum :queen:

Bende de var iki kişilik çadır da kurulum neyse ama kaldırması tam bir işkence. Bim'deki kolay kurulummuş, böyle günübirlik rahat olabilir diye düşünüyorum kullanan arkadaşlar da var da test ederiz bakalım. :)

F54

Bende de var iki kişilik çadır da kurulum neyse ama kaldırması tam bir işkence. Bim'deki kolay kurulummuş, böyle günübirlik rahat olabilir diye düşünüyorum kullanan arkadaşlar da var da test ederiz bakalım. :)

Kurulması çok kolay toplanması da kolay bende var

---------- Post added at 17:57 ---------- Previous post was at 17:55 ----------

migrosda uyku tulumları 19 tl ye düşmüş 3 tl zarardasın toprağım; 3 tl den ne olcak deme yarım lt benzin sen onla nerelere gidersin :cat:

Aynen öyle girdi gene 3 tl

F54

hiç sorma ya vallahi tek tesellim kampta bu malzemeleri kullanmak kamp a gidemeyenler de işte ne yapsın bizim kamp resimlerine bakıp ağzının suyunu siliyorlar:queen:

Nedir bu kamp işi, yapıyor muyuz? Ve ne zaman bu haftasonu mu? Ona göre ben de malzeme bakınayım...

Bazı vatandaşlar bi sonraki hafta diyor. 1-2 hazirana tekabül ediyor. Bizde bu haftasonu mangal yaparız. :cat:

1 Haziran'da gideceğim bir düğün var, ben de ona gelemem. Neyse artık bu hafta sonu için bir plan yapılırsa beni de sayın ;)

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Giderler illaki bir yerlere hocam.. Pek planlı programlı değildir de bizim grup. son dakikaya bırakırlar işlerini. Hele ki bu Tolga'ya kalırsa :mrgreen:

Giderler illaki bir yerlere hocam.. Pek planlı programlı değildir de bizim grup. son dakikaya bırakırlar işlerini. Hele ki bu Tolga'ya kalırsa :mrgreen:

Her zaman dediğim gibi ben cumadan son noktayı koyarım. Artçı alan olursa seni de alalım. :p

aslında sana da lafı soktum amma velakin sen anlamadın:p

Bebeğim sen kamp yaparken ben evde counter mı oynuyorum. Biniyorum motoruma yol alıyorum. Şarapçılar gibi içip içip titremek sizin hoşunuza gidiyorsa o ayrı :p

F54

Ben dağda şarap içmem o insan ı ısıtmaz vodka dan şaşmam kış kamplarında

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar