[Sakarya - MT]

Cihan abi de oyle diyordu zaten. Hay Tolga abinin ... gerisi yok rtuk varmis :D

Tolga reis , ebaydan alınacaklar var abi. tahmini olarak kaç günde elimize ulaşır ?.

3 gün satıcıdan, ekonomik durumda geldiği için geminin limandan ayrılışı vs 2 gün, 16 gün gemi, 2 gün PTT diyorum.
Genel Toplam : 18-21 arası elinde olur. Geminin alacağı yük ve ptt nin hızına göre bu aralarda gelir. geçmez. :p

hay tolga abini......:queen:

Bende seni seviyorum :queen: Gümrükten geçmez geri gider. Ondan sonra satıcı malzemeyi de parayı da alır. Sizde birbirinizi daha yakından tanımak istersiniz :rendeer:
Cihan abi de oyle diyordu zaten. Hay Tolga abinin ... gerisi yok rtuk varmis :D

Onlar benim dexter ruhlu olduğumu biliyorlar. Bi gece çüklerini keserim :p

CBF 150 göre çanta demiri hazır piyasada vardır. Ben özel yaptırdım. 300 TL ye mal oldu. Uzun yola çıkacak ve kamp yapacak insanların çok işini yarıyor benim yaradı.
A noktasından B noktasına malzeme götürüp getirmek içinde çok idealler. Benimkiler tak çıkar çanta - Kappa K21 ve Kappa 35 Topcase sen alma.
Sen benim motoru komple al. CBF150 yi bana ver. Çanta derdin olmasın :queen:

Bu arada bende bmw 650 hastasıyım. Parayı bulunca almayı düşünüyorum. şimdi alırsak masrafını kesinlikle karşılayamayız. Uzak dur Salim abi, kaç kaç :cherry:

Cevap veriyorum-1 Cbf e göre satılan çanta demirleri heybe bağlamak için diye biliyorum.K21 çantalar o demirlere bağlanmaz.
Cevap veriyorum-2 Ben bu çantalarla A ve Z noktaları arasında Lojistik amaçlı kullanmayı düşünüyorum.
Cevap veriyorum-3 Cbf senden kıymetlimi al vereyim nolcak ama ben F650 fen başka enduroya binmem.
Cevap veriyorum-4 Şimdilik BMW ateşini söndürdüm.Rüzgar esmesse köz halinde duracak.Belkide sönebilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------

bende bmw 650 hastasıydım uzun uzun araştırdım hakikaten bmw nin parçaları ve bakımı çok pahalı en sonunda pegaso 650 de karar verdim tarz olarak aynı kullandığı motor aynı 1998 model bmw parasına 2003 model pegaso aldım 1 aydır kullanıyorum gayet memnunum dezavantajı ise parçaları biraz zor bulunuyor ve anlayan usta bulmak zor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:49 ----------

bu yan çanta olayını araştırıyorum bende, fiyatlar acayip uçuk ucuza halletmenin bir yolu yokmu acaba? metal takım çantası alıp monte etmeyi düşünüyorum:)

2003 2004 bmw ler şu anda çok temizse alınabilir ve fiyatlarıda 12-13 civarı satıcıya göre değişiyo.
Alüminyumdan yan çanta yapan biri var BMW F 650 GS topiğini bir incele.Ama sanayiden destek alman lazım yapmak için.Hazır bişey bulursan uygun fiyata neden olmasın KAPPA olması şart değil ya.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:32 ----------

O zaman soft çanta kullanacaksın. Bende aprilla sahibi olmayı çok isterdim ama bizden geçti artık. Halbuki çok da yakışıyor :p
Boyu boyuma, huyu huyuma bir motosiklet.

[url]http://o1305.hizliresim.com/19/k/n4pw8.jpg[/url]

Bumu apdullah mı aprillamı gayet güzelmiş BMW ayarında sanki.

hic sevmem krosu.cunku oyle dogmamisim.Sonradanda kroscu olunmuyor.Enduro tarzi eh iste idare eder.

işte burda hatalısın. Ben bu motoru aldığımda ne ayağım yere değiyordu. Nede hayatım boyunca kross motora bindim. Hakkını verdim mi tam olarak verememiş olabilirim ama o zevki tattım.
Motora ve kendime değer vermeyen biri olsam neler yapardım belli değil. her tarzın farklı bir tadı var. Bu tarzı denediğim içinde çok mutluyum darısı diğer arkadaşların başına.

Ben yağmurda bile motoru dışarı çıkarmıyorum zatürre olacak diye maşalllah sen 4 mevsim motor yağları gibisin.
Şaka bir yana herkesin zevki ayrıdır saygım var.Ama ben kros işinide motorunuda sevmiyorum.Benim motorculuğum asvalt motorculuğu ve geziden ibaret.
Peki F650 ye gelince ben bu motoru kros amaçlı kullanmayacam.Yine asvaltta kullanacam ama arada bir yaylalara falan çıkarsam.Arazi şartlarındada gitsin istiyorum.

Kamp işi bana uyar.

Ben bu işlerde biraz acemiyim.Doğa Adamı Tolga akıl hocalığımı yaparsa (kamp işi hakkında) bende bir kafa dinlemek istiyorum aslında.Çalış çalış ebeminki hep aynı ölçüde.(1 Karış) yeter artık daa.Bugün yine işyerinden emekli bir abimizi kaybettik.Allah rahmet eylesin.

F54

beyler kamp işini haftaya yapalım bende katılayım be yaw:cherry:

F54

bu pazar değil bir daha ki pazar bana uyar yani haziran ayının ilk hafta sı

Ben bu işlerde biraz acemiyim.Doğa Adamı Tolga akıl hocalığımı yaparsa (kamp işi hakkında) bende bir kafa dinlemek istiyorum aslında.Çalış çalış ebeminki hep aynı ölçüde.(1 Karış) yeter artık daa.Bugün yine işyerinden emekli bir abimizi kaybettik.Allah rahmet eylesin.

Başın saolsun abicim. Mekanı Cennet olsun
Sana lazım olan şeyleri sıralayım hemen.
1- Çadır : 50 TL , 2- Mat ince : 25 TL , 3- Kamp sandalyesi : 25 TL , 4- Terlik, güneş gözlüğü
bu fiyatlar senin rahatlığına düşkünlüğüne göre değişir.

tolga abi. benim işi ayarlayalım be abi.

Aliexpress olsa hemen alalım da, benim ebay de hesabım yok. ilhamiden ayarlarız onu sorun etme sen.

Bu haftasonu benim işim vardı, sonraki haftasonu yapalım hakikaten. :)

Bana her türlü uyar. haftaiçi hariç.....

F54

Bim in çadırı güzel ben geçen yıl aldım bodrum da 4 İznik te 1. Olmak üzere 5 gece kaldım parasına göre güzel
Yırtılsa içiniz yanmaz bu hafta da a101 den uyku tulumu aldım 22 tl komple açılıp battaniye niyetine de kullanılıyor

migrosda uyku tulumları 19 tl ye düşmüş 3 tl zarardasın toprağım; 3 tl den ne olcak deme yarım lt benzin sen onla nerelere gidersin :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar