Cemille bugün biraz konuyu tartıştık.Fatih galiba ben bu sevdadan vaz geçecem.Abi diyor bmw işi bir hastalıktır.2 nci eli bir kumardır.Ya çok şansın yaver gider iyi birşey denk gelir,yada seni çok üzer çok uğraşırsın pişman olursun.Bütçen kaldırmaz.Motorculuktanda soğutur seni diyor.Bak diyor kız gibi CBF in var komple ana avrat bakım yapsan bmw nin 4 te 1 fiyatını geçmez diyor.Bmw nin bir marş rublesini değişmeye kalksan diyor.1000 Tl.Kaldıki bunların kronik sorunuymuş.Ayak marşıda yokmuş.vs vs. soğumaya başladım.Kumar oynamak istemiyorum.Ki her seferinde parti bende kalacak.:queen:
sana 2 çift lafım olacak...Motorda senin keyifte senin salim efendi..satıp satmamak sana kalmış,bu konuda kimse laf diyemez...Fakat pazarlık yapmışız,son noktayı koymuşuz... zararına altın satıp parayı denklemişiz,yeğen işten izin almış kalkmış gelmiş istanbuldan,ben işten izin almışım vakit zaman ayırmışım.
Seni telden aradığımda yüzüme karşı adam gibi diyemiyorsun ''ben satımaktan vageçtim kardeşim,kusura bakma''diye...Hala bana bahane öne sürüp lafı eveleyip geveleyip haklılığını ispatlamaya çalışıyorsun birde ben sizi sonra arayacağım diyerek bizi dahada oyalıyorsun,yazıktır günahtır vakit senin için değerli olmayabilir ama bizim için çok değerli....Direk vazgeçtiğini söylesen bu kadar ağrımıza gitmezdi,ki arada tanıdık arkadaş var diye sana karşı edebimizide bozmamaya gayret ettik.Yahu kardeşim deseydin ya BMW işi yattı motorsuz kalmak zor geliyor satmıyorum diye..Bizde ona göre eyvallah eder yolumuza giderdik.