[Sakarya - MT]

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Abant için erken. Ki dün çınarcık kent ormanında bile soğuktan uyuyamadık.

Motosikleti
Gece çok düşüyo yaa.. Gündüz 28-30 gösterse de gece 8-9 gösteriyo. Bi de Abant olunca 10 derece de oradan düşecek haliyle.. Havalar toparlasın da gece de sıcaklıklar iyi olduğunda bi Abant yapalım ama :cat:

Abant için erken. Ki dün çınarcık kent ormanında bile soğuktan uyuyamadık.

Bebeğim sen ev kedisisin ne işin var kaplan aslan gibi ormanlarda, donup kalacaksın. Daha zamanı var.

dün geldim Sakarya'ya, otelime yerleştim..akşam biraz yürüyüş için dışarı çıktım birde ne göreyim...otelimin yanında Honda bayii varmış:) girdim biraz motorlara baktım..crf250L yi merak ediyordum onu inceledim..Oradan Çark caddesini gezdim biraz..bugünde sınavıma girdim Ozanlarda İlahiyat fakültesinde..sonra ayrıldım Sakarya'dan..
büyük motosiklete rastlamadım sokaklarda..elektrikli motosikletlerin çokluğu dikkatimi çekti ama..birde dümdüz memleketiniz var:)

Telefon ile hiç alo demedin, biz seni gezdirirdik. haftasonu kimseleri caddede bulamazsın. Çünkü bizde cadde motorcusu yok.
Çoğunluk yol yapar, pikniğe yada kampa gider. Bizde motoru sağa çekeyim akşama kadar üstünde tüneyip artislik yapayım diyen adam hiç yok ;)

F54

Bu hava da orada anca ben uyurum
Mazot çekerim sızıp kalırım zaten soğuğu hissetmem
Motor cu üşümez

Bu hava da orada anca ben uyurum
Mazot çekerim sızıp kalırım zaten soğuğu hissetmem
Motor cu üşümez

Şarapçı mısın len sen, Bunlar senin gibi komando değil kardeşim, bunların hepsi askerde yazıcıydı. Bunlardan bir cacık olmaz.
Biz senle uludağ zirveye bir kamp atalım. Adamlar Kampçı görsün. :p

F54

Atalım yavrum yanlız İbo da gelmeli yoksa kim ateş yakar kim çay demler bize ben bir tek köfte yemeyi biliyorum

Atalım yavrum yanlız İbo da gelmeli yoksa kim ateş yakar kim çay demler bize ben bir tek köfte yemeyi biliyorum

Valla bende köfteyi pişirip ekmeğin arasına koymayı biliyorum. Senden bi kademe üstünüm.

Beni bırakmayın yoksa donarsınız he :)

Valla biz fatih ile 2 kadeh konyak içtik mi göle çıplak atlarız. Döndüğümüzde çadırda olma yeter :queen:

Motosikleti
Tolga fantazilerini özel mesaja sakla olm..

sayfanın bereketini kaçırdı mundar etti canım sayfayı...Adı çıktı resmen sayfanın:pl:

Motosikleti
adamın hayran kitlesi oluşacak burda :queen:

Sizin içiniz fesat, ben arkadaşımın bana karşı olan sadakatını ölçüyorum. Ormanda beni satıp kaçarmı onu merak ediyorum.
Siz olaya daha farklı bakıp, insanların düşüncesini değiştiriyorsun. Toplumu ben değil sizler yönlendiriyorsunuz.

tolganın içinin temizliğini unutarak yapmış olduğum yorumdan dolayı üzgün olduğumu söylemek isterim o zaman..:)

Motosikleti
Tolganın içinin temizliğini ben bilirim. Temizle temizle aynı :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar