[Sakarya - MT]

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
:) korumalarını taktıktan ve apaçilik yapmadıktan sonra kim ne diyebilir ki :bounce:

ayıb edıyorsun hocam bızde oyle sey olmaz. ehlıyetımız tamam kıyafetlerımız kaskımız da herseyımız tamam.

O zaman aramıza hoşgeldin diyelim. Hadi bunu ıslatalım :p
Ya bu işler benim çok hoşuma gitmeye başladı.

iyi geziyonuz heeee, beni de dün dominos pizzanın orda polis sola aldı. Ruhsat, ehliyet kontrol. sexy kaskımı görünce fazla bekletmediler.
Abartı egzozdan geçirecek dedim ama adam sırıtmaktan pek egzoza dikkat etmedi. hemen tüydüm. bu kaskı sürekli takarım çok iş görüyor.
Ordan serdivana giderken yanımda minibüs durdu içinde 2 adet emo gülüp duruyorlar. El işareti ile sizi depoya mı kucağıma mı alayım dedim. inerlerde kavga çıkar düşüncesi içindeyken
adamlar bana beğendik bu fikri işareti yaptı. Ulan mahalle horozu gibiyizde, tavuk merakımız yok arkadaş, piliç tadında takılıyoruz. Ahanda sakaryadan dünün özeti

Benim de aklıma takılıyor, beni durdursalar egsozdan ceza yazabilirler mi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:10 ----------

bu cumartesi pazar güzel gozukuyor. sapancada iyi bi içilebilir :D

İçilirse binilmez, binilirse içilmez ;) Ben geçen dalmışım arkadaşta, bir biranın üstüne ikinciyi açtım 2 saat sonra yola çıkacağım aklıma gelince dokunmadım ;)

2 birayla bişey olmaz gargara yaparsın. ustune kokuyu gıderıcek seyler yersen sorun degıl. beyınle alakalı sarhos olmak ıstersen olursun

2 birayla bişey olmaz gargara yaparsın. ustune kokuyu gıderıcek seyler yersen sorun degıl. beyınle alakalı sarhos olmak ıstersen olursun

Benim söylemek istediğim şu, alkol alıp yola çıkılmaz. Bir bira ya da bir küçük rakı fark etmez, benim için bu böyle en azından. Koku meselesine gelince ben polise yakalanmak açısından değil can güvenliği açısından söylemiştim ;)

her neyse dedıgım gıbı haftasonu burdan anlasıp bi sapanca yapalım idareten. çok uzağa gitmeye gerek yok yada vaktınız varsa gunubırlık yedıgollere gıdıp gelınır.

Motosikleti

Devriye ve trafik polisleri ceza yazamaz. Zaten orjinal egsozu dersin, bu cüssede bir makineden bu ses dersin geçersin. Öyle apaçi egsozu açık egsoz falan da değil nasılsa. 2000 liralık egsoz üzerindeki.

Yunus'a, motorlu trafik polisine denk gelirsen, orjinal olduğu konusuna girme, yemez :mrgreen: o makineden çıkacak sesin o olduğunu bilir, en azından performans egsoz olduğunu ve ses arttırımı adına bir işlem yapılmadığını bilir. Hiç sanmıyorum ceza yiyeceğini :cat:

her neyse dedıgım gıbı haftasonu burdan anlasıp bi sapanca yapalım idareten. çok uzağa gitmeye gerek yok yada vaktınız varsa gunubırlık yedıgollere gıdıp gelınır.

Dur bakalım.. ::sm_smile

Motosikleti
Yedigöllere gidilir gidilmesine de, yedigöller yolları çok bozuk. O yüzden gidilmez ::sm_smile
Ayrıca 75 değil 120 km :wiinkk:

Geçen Adamotora 1100 dragstar geldi. Senin motor onun yanında sinek vızıltısı, birde egzozda oynama yapmış. 50 mt öteden sövüyorsun. O derece. Alarmlı ne varsa çalıyor.

Benimki resmen böğürüyor, üstüne de etrafa kuru sıkı sıkıyor. Yinede bir şey demedi. Ama benim kaskım adamı etkiledi. Seninde böyle bir çözüm bulman lazım.
Adamlar normal kask takanı zor görüyorlar. Sen böyle birini görsen ceza aklına gelir mi :p

Oguzhan yaz tercihlere saü gel dostum kampuse :)
Ben cbr250 ye acik egzoz takmistim kac sefer cevirmeye girdim. Kimse dikkat etmiyor. Sadece ehliyet ruhsat istiyorlar benden. Bosuna duruyoruz her seferinde :D

Selamlar Arkadaşlar,

Adım Hüseyin, yaş 35. Yapılacak gezi organizasyonuna müsait olursam ve kabul ederseniz bende katılmak isterim. Öncelikle ısınma turu ve sizlerle tanışmak maksatlı Sapanca-Kırkpınar'da çay-kahve (Kıyı vb. biyer olabilir) güzel olur diye düşünüyorum. Belirli bir gün saat var mı?

Slm

ben bugun sapanca eşmeye gıdıyorum musaıtsenız gelın 554 379 2651 . sakarya mt grup olarak gezıyı mayısa felan bıraktı heralde havaların bıraz daha kırılmasını beklıyolar

Motosikleti
Selamlar Arkadaşlar,

Adım Hüseyin, yaş 35. Yapılacak gezi organizasyonuna müsait olursam ve kabul ederseniz bende katılmak isterim. Öncelikle ısınma turu ve sizlerle tanışmak maksatlı Sapanca-Kırkpınar'da çay-kahve (Kıyı vb. biyer olabilir) güzel olur diye düşünüyorum. Belirli bir gün saat var mı?

Slm
hocam özelden tel numaranı gönderirsen elimden geldiğince çağırmaya çalışırım. Görüşmek umidiyle..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar