e kabul ederseniz artık 
iyi geziyonuz heeee, beni de dün dominos pizzanın orda polis sola aldı. Ruhsat, ehliyet kontrol. sexy kaskımı görünce fazla bekletmediler.
Abartı egzozdan geçirecek dedim ama adam sırıtmaktan pek egzoza dikkat etmedi. hemen tüydüm. bu kaskı sürekli takarım çok iş görüyor.
Ordan serdivana giderken yanımda minibüs durdu içinde 2 adet emo gülüp duruyorlar. El işareti ile sizi depoya mı kucağıma mı alayım dedim. inerlerde kavga çıkar düşüncesi içindeyken
adamlar bana beğendik bu fikri işareti yaptı. Ulan mahalle horozu gibiyizde, tavuk merakımız yok arkadaş, piliç tadında takılıyoruz. Ahanda sakaryadan dünün özeti
bu cumartesi pazar güzel gozukuyor. sapancada iyi bi içilebilir![]()
2 birayla bişey olmaz gargara yaparsın. ustune kokuyu gıderıcek seyler yersen sorun degıl. beyınle alakalı sarhos olmak ıstersen olursun
Benim de aklıma takılıyor, beni durdursalar egsozdan ceza yazabilirler mi?
her neyse dedıgım gıbı haftasonu burdan anlasıp bi sapanca yapalım idareten. çok uzağa gitmeye gerek yok yada vaktınız varsa gunubırlık yedıgollere gıdıp gelınır.
Benim de aklıma takılıyor, beni durdursalar egsozdan ceza yazabilirler mi?

Yedigöllere gidilir gidilmesine de, yedigöller yolları çok bozuk. O yüzden gidilmez ::sm_smile
Ayrıca 75 değil 120 km :wiinkk:
hocam özelden tel numaranı gönderirsen elimden geldiğince çağırmaya çalışırım. Görüşmek umidiyle..Selamlar Arkadaşlar,
Adım Hüseyin, yaş 35. Yapılacak gezi organizasyonuna müsait olursam ve kabul ederseniz bende katılmak isterim. Öncelikle ısınma turu ve sizlerle tanışmak maksatlı Sapanca-Kırkpınar'da çay-kahve (Kıyı vb. biyer olabilir) güzel olur diye düşünüyorum. Belirli bir gün saat var mı?
Slm
ben bugun sapanca eşmeye gıdıyorum musaıtsenız gelın 554 379 2651 . sakarya mt grup olarak gezıyı mayısa felan bıraktı heralde havaların bıraz daha kırılmasını beklıyolar