[Sakarya - MT]

Sıkıdoru olmuş o bence. Tolga yapar da İbrahim eksik kalırmı? Onun icin İbrahimin motoru oldu "Sıkıdoru"::alkiis::

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
İlkay abinin kafasına düşen meteoru NASA tespit etti...

Motosikleti
Var var. ve senin kadar da "güvenli sürüş" bilincinde..

Beton yolda gitmiyoruz senin gibi arada dengemizi de kaybediyoruz. Bu işin eğlencesi orda. Dengesiz olacaksın :cat:

Haftasonu poyrazlardayım. Katılımcıları bahanesiz beklerim.

Abi güzel bi organizasyon yapalım herkes ayrı gayrı olmasın havalrda maşallah çok iyi bu ara şööyle güzel bir hamsi ızgara yapalım. 3 Haftaya ehliyeti alıyorum şimdiden size peşin peşin ehliyet ıslatması için hamsi ızgara yapıyorum hamsi ve salatalar benden. Izgaram yok onuda olan varsa getirsin yoksa yenisini alıyım.

Sıkıdurumlada biraz cross yapayım, bu cross işi baya zevkliymiş ama onu anladım. Crossçu mu olsak napsak :silent:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------

Dengemi kaybediyorum demiyo da :mrgreen:
:queen::queen::queen::queen::queen:

Valla bizim fabrikada crosscu ile geziciler yarı yarıya, Ama Yavaş yavaş onlarda niyeti bozuyor.
Se balık, salata, rakı ile gel, tel işi kolay, Bana da çılgınlıklarımı çekecek ekip arkadaşları lazım.
Yağmur yağdı dışarı çıkmam, benim motorum çamurda gitmez, çimene girmez diyen adam gelmesin. Sukutur gelsin o gelmesin :queen:

Motosikleti
Motorunun lastiğini patlatırım çocuk...

Motosikleti
işim gücüm var çocuk senle mi uğraşcam :mrgreen:

Valla bizim fabrikada crosscu ile geziciler yarı yarıya, Ama Yavaş yavaş onlarda niyeti bozuyor.
Se balık, salata, rakı ile gel, tel işi kolay, Bana da çılgınlıklarımı çekecek ekip arkadaşları lazım.
Yağmur yağdı dışarı çıkmam, benim motorum çamurda gitmez, çimene girmez diyen adam gelmesin. Sukutur gelsin o gelmesin :queen:

Edit:
Se balık, salata, çay ile gel, tel işi kolay, Bana da çılgınlıklarımı çekecek ekip arkadaşları lazım.
Yağmur yağdı dışarı çıkmam, benim motorum çamurda gitmez, çimene girmez diyen adam gelmesin. Sukutur gelsin o gelmesin

:)

Ben zaten şakasına diyorum. Araç kullanacak kişilerle ne içerim nede içiririm.
içeceksekde şöför olarak şeker kıvamında bir çocuk buluruz. Oda burda mevcut o kullanır arabayı :p

İlkay abicim senin kaskın montun falan var değil mi ?

Tolga kötübişey değil demi bu söylediklerin.. Tanıyanlar bilenler doğru söylesin bana kötü bişey demiyo dimiiii

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:56 ----------

Ben zaten şakasına diyorum. Araç kullanacak kişilerle ne içerim nede içiririm.
içeceksekde şöför olarak şeker kıvamında bir çocuk buluruz. Oda burda mevcut o kullanır arabayı :p

Bak bu teklife bayıldım. Bilincli sürücü dediğin böyle olur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar