[Sakarya - MT]

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Fazer aldığında görcem ben seni.. Scooter'la bi yere kadar :mrgreen:

Motosikleti
Masrafı var ama en azından km'si düşük.. nie kaçırdınki.. satılmış mı..

Bizim burdan bi abinin arkadaşı bu motorcu hatta burdan izmite taşınan sofuoğlu motor satıyordu almak için aradık benim otoru kabul ettiler ama benden 10 dk. önce biri gelip kapora bırakmış. Satıldı mı bilmiyorum ama Cumaya kadar opsiyonlu yazmışlar yarın bi ariyacam ama mutlaka gitmiştir bizde böyler talih varken. gökten bişi yağıyoda bize bişi düşüyodu ya ondan işte :)

Motosikleti
Anladım kardeşim.. kısmet bu işler biliyosun benim başıma da geleni ;)

Pazar günü kimler poyrazlara eliyor. Kaç kişi motoru ile geliyor. Saat kaçta orda olacaksınız.
Biz Cross ekibi olarak poyrazlardayız ;)

İçimden bir ses o motor senin olacak kardeşşş

Hay ağzın bal yesin İlkay abi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:38 ----------

Pazar günü kimler poyrazlara eliyor. Kaç kişi motoru ile geliyor. Saat kaçta orda olacaksınız.
Biz Cross ekibi olarak poyrazlardayız ;)
Bugün değilmiydi toplanma yaw. Bende bugün öğleden sonra ordaydım tek başına gezdim, balık falan getirdim baktım kimse yok bende simit yedim tek başıma.

Aga cumartesi kim dedi :p Ben pazar biliyorum. yarında ordayım.
Gelenleri beklerim. Ben diğer Crosscu arkadaşlarla tepelere çıkmayacağım.
Öğlen civarı orda olursanız görüşürüz. hasan_4154 crossun ile gel. seni orada bekliyor olacağım. :bounce:
Bugün motoru bakıma soktum. 2012 son gezim olacak. :pale:

Öğlen civarı orda olursanız görüşürüz. hasan_4154 crossun ile gel. seni orada bekliyor olacağım. :bounce:

tolgacım çok teşekkür ederim ama İstanbuldan misafirlerim geldi. hakikaten çok özür diliyorum.

OOOooo herkes su yaptı. Bari farklı bahaneler üretin, sanki sözleşmiş gibi, herkesinde aynı anda misafiri gelir mi ?
Len yoksa birbirinizi misafir yerine koyup, topluca bir yere mi gidiyorsunuz. Sadece beni mi satışa getirdiniz :queen:
Bende giderim. Arkadaş çağızlarım ile öyle uslu uslu xtreme fighter hareketleri yaparım. :bounce:

Motosikleti
Sakarya yine akışta :) kış uykusundan önce son demler.. ::sm_smile

Motosikleti
bugun de gorusemedik be abi gördüm senin motoru :) hava iyidi bugun herkes çıkarmış motoru son son

Biliyorum seni gördüm ben. cafeler sokağına girmek için baya bi uğraştın. yarım saat sonra da çıktın. Sarı yeşil karışımı alacalı bulacalı kaskın var :::sm_smile misafirlerim olduğu için yanına gelemedim.. yakın zamanda görüşürüz inşallah :cat:

Bugünde geldim poyrazlara karşılıklı geçiştik hatta selamlaştık sen olduğunu sonradan kaskından anladım ben geri dönene kadar sen çimlerden yardırdın :) tabii intikan alıyosun dimi asfallta geçtik seni diye :) bizde çimde gidemiyoruz

F54

cihan sen huban a üyemisin toprağam:pl:
her gün ordasın nerden geliyor bu değirmenin suyu:sunny:

İbrahim senin makine satılmış galiba yoksa sen mi aldın. bize söylemiyorsun. hayırlı olsun diyelim mi??

Motosikleti
cihan sen huban a üyemisin toprağam:pl:
her gün ordasın nerden geliyor bu değirmenin suyu:sunny:

Yok bea o sokaktaki bütün cafelere gidiyorum.. Biraz da arkadaşların tercihlerine bakıyor :) Ama motoru cafeler sokağının girişine bırakmayı seviyorum, göz önünde oluyor en azından... İnşallah zaman içerisinde bir sıkıntı çıkarmazlar veya o köşedeki boşluğa birşey getirmezler :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar