Hoşgeldin Cevdet, havayı biraz açık görünce buluşma, gezi tarzı şeyler yapıyoruz. Facebook'tan Sakamoto adresini takip edersen etkinliklerden haberdar olabilirsin, seni de aramızda görmek isteriz.
hayırlı olsun şamil kardeş...Beyler daha çok erken ama, sanırım ben bir yer açıyorumdaha belli değil, iyice netleşsin hepinizi davet edeceğim.
Merhaba cevdet hosgeldin aramiza genelde facebook uzerinden organize oluyoruz ancak buradanda bildirim yapiyoru. Murat ankaradan donuyorum su anda yoldayim sirf hava guzel aktivite yapariz diye erken donuyorumyapalimmi bi organizasyon tarakli tarafina dogru?
http://www.facebook.com/events/307178005998070/ Ortalama 70le gidiyoruz. Otobanlarda 80 civarı.
Yok ama almayı düşünüyorum Allah'ın(c.c) izni ile.Ailem pek istemiyo almamı ama merak işte.Param çok değil 1700 civarı mondial 150 kn almayı düşünüom.Mondial grumble hoşuma gidiyodu ama kn daha mantıklı gelmeye başladı.Sizce nasıl bi motor.Motoru aldıktan sonra ehliyetide alacam nasipse.Motoru bi alayım ilk işim kask almak zatenTaksi ehliyeti alsam motor süremiyom o ehliyetle a2 almak mecburi herhalde.
![]()