Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uygundur 12 de ada AVM önünde buluşalım. Dereağzına giderken Kenan sofuoğlunun yaptırdığı pistin oradan geçecez oralara da bir göz atarız. Mudurnu deresi kenarından güzel bir yolculuk olur bence.
lycantrophic senin önerilerde olabilir ama dereağzını bir gör isterim
12ye ben yetişemem daha kahvemi bitirmedim, dorukkentteyim dağbaşında, motorun da zincirini filan yağlamam gerek, bi de motor ne durumda onu görmem gerek. 1 gibi orda olabilirim ancak. Siz gidin ben sonradan katılmaya çalışayım diyeyim de pek bilmiyorum o tarafları. Tarif ederseniz bir şansımı denerim ama.
f54 saat 12 de orada olacak görüşürüz ben kaçar...
murat zaten gideceğimiz yol e 5 üstü kolay gibi düşünüyorum umarım katılırsın ilhamini tel almayı unutma
lycantrophic olmaz öyle sen kahveni hızlandır Senide alırız ancak sende üzme bizi
12 de ada AVM deyiz biz 12:30 a kadar bekleriz seni AVM de fazlada geç kalmayalım dönerken sıkıntı olabilir. Numaramı yazdım az önce 0506 346 44 23 ulaş bana beklicez seni.