[Sakarya - MT]

tamam o halde çok güzel, şu durumda 18:30 da merkez bir yerde mekanı belirleriz gün içinde ,
katılımcılar

1-marmarasistem-burak
2-samsam-şamil
3-f54 fatih
4-kalinka ve ekibi- ilhami ve arkadaşları :)
5-lycantrophic murat erdem
koray madem hava güzel olacak dedin senide bekliyoruz o haldee

:)

---------- Post added at 01:13 ---------- Previous post was at 01:10 ----------

mekan konusunda tavsiyesi olan var mı
burak akşamları benim kursum var.. gündüz olsaydı belki :silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyi hadi bakalım çarşıya da kadar gelirim ama pislenecek yahu :( Buluşma yeri için Şehri Sefa derim hem içecek var hem yiyecek uzun süre orada otururuz ben çok giderdim zenginken oraya :) artık fakirim çay ocaklarına içiyorum çayımı

İyi hadi bakalım çarşıya da kadar gelirim ama pislenecek yahu :( Buluşma yeri için Şehri Sefa derim hem içecek var hem yiyecek uzun süre orada otururuz ben çok giderdim zenginken oraya :) artık fakirim çay ocaklarına içiyorum çayımı
Simit sarayı iyi ya, ben üni.de çalışıyorum öğrenci psikolojisindeyim böyle mekan konusunda. :p Çayı güzel simiti ucuz. :p

bizim mahallede güzel bir kahve var hemide cigara serbess :p

şaka bir yana eğer ekonomik olsun diyorsanız rodi burgere gidebiliriz yok farketmez diyorsanız nispette de yemek yiyip akabinde sohbet için vakit geçirebiliriz yada adacenter pierre loti de uygun bir mekan olabilir

Çay 2,5 TL olmasın, :) Çark Caddesinde bir yer Migrosun karşısında orada içtik bir kez dedim ben bir bardak içtim çaydanlık istemedim, bence Şehri Sefa çok güzel bizim için bence

Yemek 10 numara, sulu yemek, siz beni dinleyin orası olsun motorları da adam gibi koyarız,

Çaylar 1 TL,
Yemek 4 çeşit TL yemekleri on numaradır,

Yemeğimizi yeriz çayımızı içeriz, kişi başı 15 20 tl ye kalkarız,

---------- Post added at 00:15 ---------- Previous post was at 00:13 ----------

4 Çeşit 8 TL

F54

şamil ciğim bence sulu yemek işi biraz abes kaçar sonuçta arkadaşlarla lokantaya gtimiyoruz ya biz en güzeli rodi de takılalım hem merkez hem güzel ama motorlar la gelme işi nasıl olur bilemem

Boş verin Rodiyi :) hem çarka nasıl sokacağız motorları

F54

ben mekan konusuna karışmayayım geleceğim kesin değil de hem gelmeyip hemde arkadaşları istemedikleri yerde toplamak istemem....

Bende karışmıyorum :)

Şamil'in dediği yer iyi bence. Oturacak yerler de rahatsa gayet iyi. Burgercıda toplanma pek iyi olmaz diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar