[Sakarya - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beyler saygılar,

BU sene KPSS gireceğim, Sakarya bir sürü kurs var siz nereyi tavsiye ederseniz

Sakaryada Fatih şamil samet murat korayıda sakaryalı saysak ve benden başka kimse yokmu ya 6-7 kişi mi varız koca sakaryada ,merak ediyorum sakaryadan şöy

Sakaryada Fatih şamil samet murat korayıda sakaryalı saysak ve benden başka kimse yokmu ya 6-7 kişi mi varız koca sakaryada ,merak ediyorum sakaryada şöyle 30-40 motor şehir içinde toz atabilecekmiyiz :=)

30-40 motor ile çark caddesini basabiliriz, zevkli olur ha :)

pardon bağlantı sorunu nedeni ile mesajım çk kez gönderilmiş

---------- Post added at 03:46 ---------- Previous post was at 03:40 ----------

ben orayı sevemdim çok basit bi site ortam sağlamdır belki bilemem ama işlevsel değil anasayfada taaa 2009 ilanları var hala

düzenleme
ayrıca bizim yerimiz bence mt sakarya olmalı ayrıca bir site kurup oradan organize olunacaksa bende kurayım 2 günde sitenin kralını vereyim bi isim orada bi takım kuralım,gereksiz ve bölünmece diye düşünüyorum

MT SAKARYA olmalı

Son düzenleme:
Babalara söyle :)

Sakarya da 1 tane resmi bir motor grubu var kurucusu yardımcıları tüzüğü üyeleri bende üyeyim vs. dediğim gibi resmi , gidip çay içebiliyorsun sohbet edebiliyorsun oyun oynuyorsun, orada ki motorcu abilerin çoğu nete uzak adam 50 yaşında çekmiş altına harleyi net ona uzak :) her hafta sonu bir etkinlik var vs. şu an kış olduğu için durumlar kesat ama facebook ta online bir grup Poyrazları onlar organize ediyorlar, burada az kişiyiz ama orada çok kişi var,

Yok mu bugün İzmit Sekapark'a gelen? Varsa isteyen arayın 0532 565 87 81. Tam gezme havası bence yanlız. :) Hala umudumu kaybetmedim bizden de birilerinin gelebileceği konusunda. :)

Çok fazla amca var SMSK'da doğrudur ama kafa yapısı olarak uyabilir miyiz ondan kuşkuluyum sanki. Burda da yaşça büyük abiler var ama burdaki abilerle anlaşabilme olanağımız daha fazla benim de kanım çok ısınmadı onlara. Çok insan olmak yerine 3-5 kişi olsun muhabbet bölünmesin yaz kış tercih ederim.

Mehmet Ali hocam,

Sofuoğlu demek kalitedir, piyasa da yani Sakaraya piyasasında ürünleri pahalıdır, ve kalitelidir, motor da bir sıkıntı çıkacağını sanmam

Mehmet Ali hocam,

Sofuoğlu demek kalitedir, piyasa da yani Sakaraya piyasasında ürünleri pahalıdır, ve kalitelidir, motor da bir sıkıntı çıkacağını sanmam
bilmediğim için sordum zaten resimlerde temiz gözüküor eğer piyasada ismi bu kadar kaliteliyse güvenebilirim o zman inşallah hemen satılmaz bu motorun takibindeyim o zman

Serdivan Tepe ve Kar Keyfi

Malum havalar soğuk uzaklar yalan, biraz güneşi gördümü de kurtlanıyor insan.

Madem uzaklara gidemiyoruz, kar var dediler bastık rotamız serdivan :)

Son düzenleme:
bilmediğim için sordum zaten resimlerde temiz gözüküor eğer piyasada ismi bu kadar kaliteliyse güvenebilirim o zman inşallah hemen satılmaz bu motorun takibindeyim o zman

Kenan Sofuoğlunun akrabaları işletiyor orayı

Burak, Kalinka ile irtibatı kur her akşam Serdivanda :)

F54

kalinka senin motor dün derneğin önündeydi sanırım saat 3 gibi değil mi?

geçen sefer sakaryaya gıttıgımde gitmiştim servıvana,
ilk yuva konutlarında bizim ev var kirada :)
dolaşmaya gitmiştim :)
Çok Sessiz ve Sakin bir yer...

Biz bi ufaktan tanışıyorur sanırım burakla ?
acaba :S ?
bende canım sıkıldıkça serdivan tepesine çıkıyorum geçen akşam çamurda kaymaya çıktım yukarıya önceki sayfada fotoları var uyar walla bana :)
bu arada murat erdem çok istedim gelmek ama malum çalışıyordum keşke gelebilseydim sekaya,fotoları inceledim eğlenceli bir gezi olmuş :)

kalinka bilseydim yukarıda bu kasdar kar olduğunu sabahın köründe çıkardım herhalde,
he bu arada tepeye çıkıp duruyorum diye kross yada enduro filan var sanma bende commuter var :) -şimdilik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar