[Sakarya - MT]

slmlar herkese bn sapancadan yasin yeni üyeyim.böyle bi grup olduğuna sevindm sakaryada.
wslm yasin, hayırlı olsun üyeliğin:cat:

bende sapancadan cemal güzel bi bölüm olmuş geziler falan:cat: ama ehliyet olmadığı için hiç bi geziye katılamıyoruz tabi şimdilik Yaş:17
eywallah cemal, reeldede görüşmek üzere :wiinkk:
festıvalın ılk yılından bu yana tüm etkınlıklerıne katıldım,
hatta ilk yıl gazetelere dahi çıkmıştık :)
ve en önde yerim hazırdı oradada :)

gecen yıl mt olarak grup gıdılmıstı,
ve ben köyüme gitmiştim BEYLİKKIŞLA'ya.
oradan geçtim yanlarına sapancaya,

motocamia ileda buluşmuştum o sırada.

bu yıl yıne orada olacağım kısmetse,
orada görüşmek dileği ile...

istanbulda milleti topla getir wala güzel oluyor:mrgreen: istanbul yol gurubu 3-4 ay önce sapanca-maşukiye yapmıştı.. güzel gezi olmuştu, festivalde göreşelim inş

hafta sonu gezelim..

Ahmet pazar günü nereye gidelim? Sapanca, karasu, kefken ?
1. Mosfet(ahmet)
2. fthinky(fatih)
3....
:)

fatih pazar günü kerpeye gidiyoruz diye bi başlık var millet toplanmış buraya geliyo olum oraya bi göz at sen ben cvp yazdım bizde kandıra sapağında katılırız onlara 30 km birlikte gideriz kerpe kovanağzı kefken cebeci gezeriz işte fikrin olsun istanbuldan geliyolar havada ii olacak değerlendirelim :):cat: buarada katılmak isteyen dostlarımız buraya bilgi versin kendi grubumuzu oluşturup onlara katılalım..

selam beyler.daha önce de buraya yazmıştım da yenileyeyim kendimi :) ben burak.sakarya üniversitesindeyim.fatih'in(fthinky) sınıf arkadaşıyım. gecen ay honda cbr 125 aldım fakat ehliyet yok şuanlık.temmuz sonu elimde olacak.size dahil olacağım gezilerde ehliyetten sonra.hadi bakalım organizasyonları bekliyoruz ;)

selam beyler.daha önce de buraya yazmıştım da yenileyeyim kendimi :) ben burak.sakarya üniversitesindeyim.fatih'in(fthinky) sınıf arkadaşıyım. gecen ay honda cbr 125 aldım fakat ehliyet yok şuanlık.temmuz sonu elimde olacak.size dahil olacağım gezilerde ehliyetten sonra.hadi bakalım organizasyonları bekliyoruz ;)

hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin..

burak hacım sen ehliyeti al, organizasyon kolay iş :)

Son düzenleme:
sakaryadan motor alıcam bana yardımcı olabilecek sakaryalı bi arkadaşım var mı ? ben almadan önce motora bakıcak önce o beğenicek sonrada ben :D yardımcıo olursanız sevinirimm özelden mesaj atarsanız...saygılarr

sakaryadan motor alıcam bana yardımcı olabilecek sakaryalı bi arkadaşım var mı ? ben almadan önce motora bakıcak önce o beğenicek sonrada ben :D yardımcıo olursanız sevinirimm özelden mesaj atarsanız...saygılarr

Enes almayı düşündüğün motosikletin bir ilanı var mı ?

benimde ehliiyeti almama cok az kaldı direksiyon felan hepsi bitti :) dosyalar hazırlanıyor simdi bakalım ama üzücü bir olay motorum bozuldu parcasıda cok pahalı insallah fazla tutmazda hemen yaptırabilirim

Bende sakaryalıyım motorum yok ama ıns olacak :D ehlıyet alınca :D

hadi hayırlısı :) hoşgeldin siteye serhat:wiinkk:

benimde ehliiyeti almama cok az kaldı direksiyon felan hepsi bitti :) dosyalar hazırlanıyor simdi bakalım ama üzücü bir olay motorum bozuldu parcasıda cok pahalı insallah fazla tutmazda hemen yaptırabilirim

aga al ehliyetide biraz tozu dumana katalım :wiinkk:

fatih yaz okulunda insallah katarız kardesim :))))) tabi sende burdaysan gerci mühendislik okuyupta yaz okuluna kalmadıysan büyük başarı :)

yaz okuluna kalcam inş =) bir kaç rota hazırlamak lazım, şu an istanbultayım gerçi.. bi kaç güzel rota hazırlamak lazım ;) ehliyeti alınca haber ver ıslatacaz :queen:

herkese slmlar sakaryada (adapazarı içinde olması tercihimdir) ehliyet için uygun eğitim verilen ve ucuz fiyatta olan yer olarak nereyi tevisye dersinz şimdiden teşekkrler:silent::silent:

F54

merhaba arkadaşlar bend sakaryalıyım merkezde ikamet ediyorum hemde doğduğumdan beri yaklaşık 20 yıldır motor kullanmaya çalışıyorum işte kendimce herkese keyifli paylaşımlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar