[Sakarya - MT]

Keşke daha öncede böyle gezi işlerine girişebilseydik ben mezun oldum olacam sakaryaya ayda 1 geliyorum. Motorum halen orada, ama denk gelirsek gitmeden sakaryadan güzel bir gezi yapmak isterim. Zamanında çok gezdim ama artçımla beraber sadece. Başka motorsikletli arkadaşlarla beraber gezmek güzel olurdu :pr:

Keşke daha öncede böyle gezi işlerine girişebilseydik ben mezun oldum olacam sakaryaya ayda 1 geliyorum. Motorum halen orada, ama denk gelirsek gitmeden sakaryadan güzel bir gezi yapmak isterim. Zamanında çok gezdim ama artçımla beraber sadece. Başka motorsikletli arkadaşlarla beraber gezmek güzel olurdu :pr:

bölüm ney :) mezuniyetiniz hayırlı olsun

yaw bizde o ambiyansi bi yakalayabilsek güzel gezilerin sayısını artırcağız inş :mrgreen:

tlfon yada msninini özelden verirsen, gezilerde haberleşiriz

Son düzenleme:
Daha olamadım ya mezun 2 ders kaldı arada uğruyorum kampüse. 2 hafta önce geldiğimde bi caracal gördüm heralde senindi o :) benim bölüm otomotiv öğretmenliği bu arada

ewt o caracal :)
2 dersi verirsin inş sorun olmaz.. mezun olup gitmeden görüşelim inş :)

Son düzenleme:
fthinky msn adresin siteye verdiğin mail adresin mi ? eğer öyleyse ekledim

kaya.onur.dag[et]gmail[nokta][kom]

ikinci öğretimim ben 3 ten sonra geldim, dolmuş duraklarının karşısına koyuyorum ;)

nezamandır bakmıyorum buraya..ekip çoğalmış ama bu havaların düzeleceği yok.fatih görüşemiyoruz benim fuara gitme hevesim var hala ne düşünüyosunuz bu konuda?

19-22 Martta yapılacak olan motoshow fuarı iptal edilmiş ahmedim :) bu haftada yağmurlu olcak gibi, havalar güzelleşince ufak ufak turlamaya başlıyalım :wiinkk:

Pazartesi bir aksilik çıkmazsa sakaryadayım. Havalar güzel olursa motoru garajdan çıkarcam kampüste görüşürüz umarım :)

Arkadaşlar Sizler İçinde İiyi Olabilecek bir zaman var aslında,
her yıl geleneksel hale gelmeye çalışılan,
SMSK'nın düzenlemiş olduğu POYRAZLAR MOTOSİKLET FESTİVALİ bu yıl yine ve yeniden düzenleniyor,
hatırladıgım kadarı ile hazıran 20 sanırım,
sitede yayınlanacaktır,
orada görüşebilir ve sitedeki dier dostlarınız ile kaynaşabilirsiniz...

Arkadaşlar Sizler İçinde İiyi Olabilecek bir zaman var aslında,
her yıl geleneksel hale gelmeye çalışılan,
SMSK'nın düzenlemiş olduğu POYRAZLAR MOTOSİKLET FESTİVALİ bu yıl yine ve yeniden düzenleniyor,
hatırladıgım kadarı ile hazıran 20 sanırım,
sitede yayınlanacaktır,
orada görüşebilir ve sitedeki dier dostlarınız ile kaynaşabilirsiniz...

Geçen sene gelmeyi, çok istedim ama mezuniyet töreni vardı. Festivalin son günü ben geldiğimde ise malesef kimse kalmamıştı. Bu sene bir aksilik çıkmazsa gelmeyi düşünüyorum

SAKARYA 4. POYRAZLAR MOTOSİKLET FESTİVALİ 18-19-20 Haz. 2010 Tarihinde yapılacaktır.

MOTOSİKLET DOSTLUĞU ADINA HAYIRLI OLSUN.

poyrazlarud6.jpg

@nightwolf_tr saat kaç gibi kampuste olursun?
benim dersim 4 te başlıyor ama 10:00 - 15:00 arası teknoloji şenliği var, ona katılırsam sabah 10 dan gece 22 ye kadar kampuste olcam :mrgreen:

slmlar herkese bn sapancadan yasin yeni üyeyim.böyle bi grup olduğuna sevindm sakaryada.

bende sapancadan cemal güzel bi bölüm olmuş geziler falan:cat: ama ehliyet olmadığı için hiç bi geziye katılamıyoruz tabi şimdilik Yaş:17

festıvalın ılk yılından bu yana tüm etkınlıklerıne katıldım,
hatta ilk yıl gazetelere dahi çıkmıştık :)
ve en önde yerim hazırdı oradada :)

gecen yıl mt olarak grup gıdılmıstı,
ve ben köyüme gitmiştim BEYLİKKIŞLA'ya.
oradan geçtim yanlarına sapancaya,

motocamia ileda buluşmuştum o sırada.

bu yıl yıne orada olacağım kısmetse,
orada görüşmek dileği ile...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar