sakarya-keremali yaylası-kefken (cb 125 ile toplam 600 km...)

Öncelikle herkese iyi bayramlar..:rendeer:

arefe günü saat 7.30 da yola çıktım,bayramın 1. günü herkeske görüştükten sonra arkadaşı bekledim istanbul'dan geldi oda sonra geziye başladık...ilk gece keremali dağına çıktık orda türbe var gece orda kaldık soğuk ıssız ve karanlık:)zirvede elektirik yok sadece 1 mescit gibi bi yer ama mutfak vs var ziyarete gelenler için...sonra kefkene geçtik dağ gezisinden sonra deniz kenarında tatilde yaptık:)2 günde hızlandırılmış tatil:)

sakarya'ya giderken siteden veysel arkadaşımızla karşılaştık üzerinde mt yeleği vardı çok dikkat çekiyor:)oda kastamonuya gidiyormuş akyazı sapağına kadar beraber gittik sonra o devam etti...

cb ile yolda hiçbir sıkıntı yaşamadım 150 km durmadan gittim tık yok:)dağ taş dere tepe kumsal heryere girdi motor:mrgreen:tek sıkıntı otobanda son hız 100 km bazen 110 ama oda yokuş aşağıya..dağda bayırda bildiğin keçi gibi heryere girdim çıktım elim ayağım gibi:cat:isminide dağ keçisi koydum:)yakıt olarak 600 kmnin üstünde yol yaptık 70 tl yakmamıştır bile...320 km olduğunda ibre ilk çizgiye gelmişti bende benzin alayım dedim ama 35 liralık benzin aldı yani 320 kmde 35 tl yakmış motor....

resimler çok olduğu için facebook'a yükledim burda epey zaman alır...kusura bakmayın iyi seyirler:rendeer:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151104786867486.465571.606512485&type=3&l=6d19c8aacb

Off söylemeden edemiyicem :pl: 5. viteste 90'la giderken motor kaç CB125E gösteriyo :flower:

Çok güzel gezi olmuş Mücahit, emeğine sağlık.

Fotoğrafları eleyip forumda da paylaşsan etkisi farklı olur :cherry:

Bende bi 400-500 km civarı yol yapma fırsatı bulabildim yine, bu sefer fotoğraf makinemide yanıma aldım inanırmısın 1 kare çekmeden döndüm, çantada gördüm makineyi :pr:

Birde senin bazı fotoğraflarındaki çekim yöntemlerini çok merak ettim, mesela seyir halindeyken, ön tekerlek net, yol arka planda olanları :cherry:

Çok güzel gezmişsin, içinde her lezzetten var ama ben oyumu akarsu içinde piknik masası olan bölgeye kullanıyorum :thumleft:

Çok güzel gezi olmuş Mücahit, emeğine sağlık.

Fotoğrafları eleyip forumda da paylaşsan etkisi farklı olur :cherry:

Bende bi 400-500 km civarı yol yapma fırsatı bulabildim yine, bu sefer fotoğraf makinemide yanıma aldım inanırmısın 1 kare çekmeden döndüm, çantada gördüm makineyi :pr:

Birde senin bazı fotoğraflarındaki çekim yöntemlerini çok merak ettim, mesela seyir halindeyken, ön tekerlek net, yol arka planda olanları :cherry:

Çok güzel gezmişsin, içinde her lezzetten var ama ben oyumu akarsu içinde piknik masası olan bölgeye kullanıyorum :thumleft:

fotoğrafları foruma koymadığım için kimsenin dikkatini çekmedi bunu anladım bence face eklenen fotolara fazla bakmıyorum zaten:)ama zamanım yoktu öyle konu açtım resimler var zaten gerek yok:)

fotoğraf tekniği konusunda kompakt makina az çok kullanabiliyorum makinayı sadece çoklu odaklama moduna getirdikten sonra motorla giderken kafama göre foto çekiyorum ve bunlar çıkıyo:)ama şunu anladım bitane pro makina lazım kesinlikle...

eline sağlık kardeşim cok güzel fotolar inşallah bir gün beni de davet etmen dileğiyle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar